Hirdetés

Mit szólnál egy dobozos játékhoz a 2015/11-es GameStar mellé?

|

Szeretnél dobozos játékot is a Tomb Raiderrel járó GameStar magazinod mellé? Most korábbi sikercímek valamelyikét is bezsebelheted.

Hirdetés

Mától kapható a 2015/11-es GameStar, és mint arra esetleg felfigyelhettetek, némelyik újságárusnál megjelent a szokásos 1995 forintos változat helyett egy ötszáz forinttal drágább variáció is. Utóbbihoz most egy extra dobozos PC-s játékot adunk, hogy akkor se unatkozzatok, ha már mindent kisajtoltatok novemberi teljes játékunk, a Tomb Raider (2013) kampányából és többjátékos módjából. Országosan mintegy 370 Relay/Inmedio elárusítóhely vesz részt az akcióban, ezek tételes felsorolását megtaláljátok a linkre kattintva.

A Relay/Inmedio értékesítő helyeit magába foglaló akció, melynek keretében 2495 forintért a 2015/11-es GameStar magazin (Tomb Raider teljes játékkal) mellé dobozos PC-játékot is kapsz, december 9-ig vagy a készlet erejéig tart.

Mindössze 500 forint pluszért tehát az alábbi játékok valamelyike lehet a tiéd a steames Tomb Raider rebooton felül:

Civilization IV: Complete Edition
Crusader Kings II
Fallout: New Vegas
Hitman Quadrology
Mafia II
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Street Fighter IV

Fontos: A listán nem szereplő elárusítóhelyeken (köztük az 576 Kbyte üzleteiben) természetesen továbbra is a megszokott árú, 1995 forintos GameStar magazint vásárolhatod meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)