Hirdetés

Extrákkal kiegészített teljes játék és rengeteg érdekes tartalom a 2019/08-as GameStarban

|

Címlapon a Pagan Online, teljes játékunk az Age of Wonders 3 Deluxe Edition. Augusztusban is 116 oldalon érkezik kedvenc játékmagazinotok.

Hirdetés

Talán az idei BlizzCon alkalmával megkapják a Diablo-rajongók azt a bejelentést, amire régóta várnak, de addig is teljes egészében a feltörekvő riválisokra zúdul a reflektorfény. Az egyik legígéretesebb közülük a hónap végén hivatalosan is elrajtoló Pagan Online, amely rengeteget profitált a korai hozzáférés időszaka alatt a játékosok visszajelzéseinek köszönhetően. Maguk a fejlesztők is úgy nyilatkoztak, hogy kész változat olyan, mintha egy másik játék lenne. Miután Mocsy megtapasztalta, milyen újdonságokkal szolgál a legújabb build, elbeszélgetett a címlapunkra felkéredzkedett ARPG fejlesztőivel. Exkluzív interjúnkból megtudhatjátok, hogy ők maguk miként élték meg az elmúlt hónapokat, és milyen további terveket szőnek a Pagan Online felhasználói bázisának megtartása érdekében.

Hirdetés

Kipróbáltuk továbbá a vasúti terepasztalok és tycoon-játékok híveinek szánt Railroad Corporationt, a roppant ambiciózus második világháborús FPS-t, a Hell Let Loose-t, és az Auto Chess őrületből kinőtt Dota Underlords is kapott egy esélyt, majd egy másodikat és harmadikat, míg a végén úgy kellett Huntert elrángatni a géptől. A Call of Duty: Modern Warfare-nek egyelőre még sikerült kisiklania a markunkból, de ami késik, nem múlik, addig viszont minden fontos tudnivalót és kevésbé lényeges, de attól még érdekes információt összeszedtünk egy négyoldalas előzetesben.

Tesztrovatunk felhozatala híven tükrözi, hogy lassacskán magához tér nyári szendergéséből a játékipar, még úgy is kénytelenek voltunk átütemezni pár érdekesebb címet, hogy az igazán nagy durranások csak augusztus utolsó hetétől kezdődően törik ránk az ajtót. Ez alkalommal 25 játék ment át a szűrőnkön, köztük a Wolfenstein kooperatív (Youngblood) és a VR-os (Cyberpilot) vadhajtásai. Az említetteken túl szerkesztőségünkben járt a pazar, taktikus összecsapásai miatt is szerethető Fire Emblem: Three Houses, a fantasy köntöst három rész után sci-fire cserélő Age of Wonders: Planetfall, a Switch-exkluzívvá lett Marvel Ultimate Alliance 3, és a Madden NFL 20 is az olyan nagyobb lélegzetű kiegészítőkkel egyetemben, mint az Arma 3 Contact és a Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy.

Teljes játék: Age of Wonders 3 Deluxe Edition
Már két évtizedes múltra tekint vissza a Heroes of Might & Magic nagy riválisának tartott Age of Wonders széria. Utóbbinak épp most jelent meg a legújabb része, az immáron a tudományos fantasztikum irányába elmozdult Planetfall. Ebből az apropóból (is) választottuk számotokra a hetekre, sőt hónapokra elegendő tartalommal telepakolt Age of Wonders 3-at, annak is a Dragon's Throne kiegészítővel, valamint a kétórás soundtrack-kel felpumpált Deluxe kiadását. Pofás fantasy körítés, körökre osztott harcok, két oldalról végigjátszható kampány, online (akár szimultán is) és offline multiplayer (hot seat módban), választható fajok és kasztok, véletlengenerált térképek, szerepjátékos elemek gondoskodnak arról, hogy minőségi időtöltésben legyen részetek. Jó szórakozást!

FONTOS: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be! A teljes játékot 2019. augusztus 16-tól október 17-ig lehet aktiválni, és ehhez internetkapcsolat, valamint ingyenesen regisztrálható, GOG.com-os felhasználói fiók szükséges.

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikében. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

 Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Régi jó játékok és lelőhelyük (+ interjú)
Pagan Online (kipróbáltuk + interjú)
Call of Duty: Modern Warfare
Dota Underlords (kipróbáltuk)
Hell Let Loose (kipróbáltuk)
Railroad Corporation (kipróbáltuk)
A legjobb képregényes játékok

Teszt
Wolfenstein: Youngblood
Wolfenstein: Cyberpilot
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order
Fire Emblem: Three Houses
Age of Wonders: Planetfall
Madden NFL 20
American Fugitive
Vane
Arma 3 Contact
SolSeraph
Void Bastards
Mutant Year Zero: Road to Eden - Seed of Evil
BattleTech: Urban Warfare
Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy
Warhammer 40,000: Gladius - Chaos Space Marines
Final Fantasy XV - Episode Ardyn
Layers of Fear 2
They Are Billions
Automachef
Field of Glory: Empires
Assassin's Creed Odyssey: The Fate of Atlantis - Episode 3: Judgment of Atlantis
This War of Mine: Stories - Fading Embers
Blazin Chrome
Ion Fury
Night Call
Második menet - Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Hardver
Hírek
Támad a Ryzen 3000
Piactér
Mennyire szerelhető a mobilod?
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Veszélyes kihívások - 15 perc hírnév, cserébe az életedért
Kodzsima Hideo és a nyolcvanas évek
Boldog szülinaposok
Pixelből van a Hold
Játékvilág - Assassin's Creed
Szabad(a)játék
Elhunyt Geoffrey "iNcontroL" Robinson
Fortnite World Cup 2019

Másvilág
Film: Pókember - Idegenben, Fehér éjszakák
Sorozat: When They See Us, The Boys
Könyv: Terry Pratchett - Mozgó képek, James S. A. Corey - Abaddon kapuja
Képregény: Locke & Key luxuskiadás 2. - Kulcs a zárját, Rémmesék, Deadpool: Zsémbes Zsoldos, Fenegyerek - Sárga
Zene: Madonna - Madame X
Társasjáték: Crusader Kings - The Board Game

Tehát a 2019/08-as GameStar magazin 116 oldal terjedelemben, Age of Wonders 3 Deluxe Edition GOG.COM-os teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 5 előzetessel, 25 játékteszttel, 2 interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videóval (Wolfenstein: Cyberpilot, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order) augusztus 16-tól kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)