Hirdetés

Zümmögő fénykardok és füstölgő coltok az utolsó(?) GameStarban

|

Star War Jedi: Fallen Order címlappal és steames Call of Juarez teljes játékkal búcsúzik a GameStar magazin.

Hirdetés

Bár van még remény a visszatérésre, egyelőre fejet hajt közönsége előtt a nyomtatott GameStar, és sosem múló hálát érez az elmúlt 20 év és 3 hónap során kapott megannyi dicséretért, kedves szóért, vagy épp keményebben megfogalmazott, ám jogos és építő szándékú kritikáért. Függönyt le, balra el, a bonbont és a virágokat az öltözőbe várjuk köszönettel.

Hirdetés

Idén már másodjára néz le rátok címlapunkról Cal Kestis, a Fallen Order - abszurd módon veleszületett hajszínéért támadott - főszereplője. Választásunk azért esett épp erre a játékra, mert vízválasztónak tartjuk; egyrészt önmagában is rendkívül szórakoztató, másfelől pedig épp a Respawn alkotása lehet az, ami felébreszti az Erő sötét oldalának (multis fókuszú, szolgáltatásként kezelt játékok) bűvkörébe ragadt kiadóját. Természetesen nincsenek illúzióink, előbb találnánk hivatalos Baby Yoda figurát a karácsonyfa alatt, mint hogy bekövetkezzék az EA pálfordulása, és innentől fogva a játékosokat mindennél előbbre valónak tartsa, és előbb jelenik meg a Red Dead Redemption 2 PC-re. Ami azt illeti, utóbbit már kipipálhatjuk, még ha kis híján tengelyét is törte a kezdeti bukkanókon az akciójátéknak álcázott vadnyugati életszimulátor ekhós szekere. Jóval simábban rajtolt a Pokémon Sword és Shield kettőse, mely többünket is a zsebszörny-gyűjtögetés rabjává tette, de olyan kollégánk is akad, aki a diabloid Darksiders Genesisre esküszik. Régimódi, de szerethető az Age of Empires II Enhanced Edition és a Shenmue III is, a Planet Zoo pedig amilyen összetett, annyira imádnivaló. Harmincnál is több játék (kiegészítő, DLC, epizód vagy konzolport) kritikája kapott helyet a decemberi GameStarban, köztük az identitását kereső Need for Speed Heat, a sokat markoló, de keveset fogó Kingdom Under Fire II és az XCOM/Jagged Alliance-formula helyett sajnálatos módon egyedi megoldással próbálkozó Narcos: Rise of the Cartels is.

Teljes játék: Call of Juarez (Steam)

Miután Billy Candle éveken át eredménytelenül hajkurászta Juarez legendás aranykincsét, hazatér anyja és mostohaapja farmjára, ahol mindkettejüket holtan találja. E sorsfordító pillanatól fogva az élete másból sem áll, csak menekülésből, miközben kétségbeesetten igyekszik bebizonyítani ártatlanságát, és a valódi tettes nyomára bukkanni. Nincs könnyű dolga, hiszen bulldogként ragad rá néhai mostohaapja idősebbik fivére, a polgárháborús veteránból lett prédikátor, aki random Biblia-idézetek kíséretében zúdít golyózáport ellenségeire. Annak idején a vadnyugati környezetbe helyezett Call of Juarez hozta meg a Dead Island és Dying Light sorozatokat jegyző Techland számára az első nemzetközi sikert. Különlegessége a párhuzamosan futó narratíva, a hol az egyik, hol a másik szereplő szemszögéből átélt cselekmény, valamint az eltérő karakterekhez igazított játékmenet. Ezzel a remekbe szabott FPS-sel búcsúztatjuk 2019-et. Jó szórakozást kívánunk!

FONTOS: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: Delta Vision kedvezmény

Bármikor levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

 

Extra ajándék II.: ESET-kód

Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Extra ajándék III.: Barcraft-kupon

Egy apró malőr miatt a hagyományos Barcraft kupon maga kimaradt a magazinból, viszont az ingyenes társasjáték használatot vagy a végzet kockáját kiválthatjátok úgy, ha a magazin 3. oldalának jobb alsó sarkában, a főszerkesztői bevezető alatt található Cal Kestist vágjátok ki és viszitek be a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikébe!

TARTALOM
Meet da Team
Aréna
Trend
Az évtized, amely megváltoztatta a játékipart
A hónap hírei szubjektíven
Játékvilág: A Simpson család
Ilyen volt a 2019-es League of Legends-világbajnokság
E-sport-hírek
Szabad(a)játék
Boldog szülinaposok
A 10 legjobb Star Wars játékipar
Lesz jövőre nyomtatott GameStar? Rajtad múlik
Ezért nem fog egy Star Wars film sem megfelelni a rajongóknak

Előzetes
X019 London beszámoló

Teszt
Star Wars Jedi: Fallen Order
Red Dead Redemption 2 (PC)
Yakuza 3 Remastered
Yakuza 4 Remastered
Need for Speed Heat
Football Manager 2020
Mario & Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020
Just Dance 2020
Darksiders Genesis
Kingdom Under Fire II
Baldur's Gate & Baldur's Gate II Enhanced Edition (konzol)
Planescape: Torment & Icewind Dale Enhanced Edition (konzol)
Rune II
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered
Planet Zoo
Age of Empires II: Definitive Edition
Ancestors Legacy (konzol)
Sid Meier's Civilization VI (kozol)
Narcos: Rise of the Cartels
Tropico 6 (konzol)
BattleTech: Heavy Metal
Blacksad: Under the Skin
Life is Strange 2 - Episode 5: Wolves
Headspun
Pokémon Sword és Shield
Infected Shelter
Shenmue III
Stela
Sniper Ghost Warrior Contracts
Vigor
Monkey King: Hero Is Back
Jumanji: The Video Game
Doctor Who - The Edge of Time
We Happy Few - We All Fall Down
Második menet - Star Wars Battlefront II

Hardver
Hírek
A modern játékok grafikai trükkjei
Razer Nari Ultimate for Xbox One
Acer Predator Helios 300
Acer Nitro 7
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékeladás bármi áron

Más/Világ
Film: Élősködők, Az aszfalt királyai
Sorozat: A tett
Könyv: Sir Arthur Conan Doyle - Sir Nigel, Bob Batchelor - Stan Lee: A Marvel-univerzum atyja
Képregény: Aliens vs Predator - Élet és halál, The Witcher - Hús és tűz, Conan kegyetlen kardja 2., Deadpool-alakulat: Ölőhang, John Constantine - Hellblazer: Káros szenvedélyek, Britannia Kapitány

Tehát a 2019/12-es GameStar magazin 116 oldal terjedelemben, steames Call of Juarez teljes játékkal, extra ajándékokkal, 1 előzetessel, 34 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező Trend, Hardver, Extra life, és Más/Világ rovatokkal, valamint 2 videóval (kerekasztal-beszélgetés, Guinness Világrekordok társasjáték-bemutató) december 13-tól kapható az újságárusoknál. Előfizetőinknél pedig már két nappal korábban csengetnie kell a postásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)