Hirdetés

Csillagok háborúja és ajándék királyság 2019/07-es GameStarban

|

Címlapon a Star Wars Jedi: Fallen Order, teljes játékunk a Kingdom: New Lands. Júliusban is 116 oldalon jelentkezik kedvenc játékmagazinotok.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, amikor pár éve az EA illetékesei magabiztosan kijelentették, hogy meg vannak számlálva a single-player játékok napjai? Kellett hozzá pár kijózanító pofon a vásárlók részéről, hogy belássák tévedésüket, és zöld utat adjanak a Star Wars Jedi: Fallen Ordernek. (Ne feledjétek, sem dühös komment, sem petíció nem érhet fel annak a hatásához, amikor a pénztárcátokkal szavaztok!) Hatoldalas címlapsztorinkból minden fontos tudnivaló kiderül a novemberi sikervárományosról, de a kisebb jelentőségű, ám nem kevésbé érdekes apróságokról is lerántjuk a leplet.

Hirdetés

Természetesen a további előzeteseinkről sem szabad megfeledkezni, TÁ például Frankfurtba repült, hogy első kézből tapasztalja meg, milyen játékokkal készül a Nintendo 2019 második felére. Ezzel egy időben Kivi egy nosztalgiavonaton ülve merülhetett el a szállítmányozás örömeiben a Transport Fever 2-vel, mindezt hónapokkal a tervezett megjelenés előtt. De az említetteken túl elvittük egy körre a rendszerváltás előtti időkre emlékeztető Workers & Recources: Soviet Republicot, a tengeralattjárók rajongóit más-más irányból megcélzó Barotraumát és Uboatot, valamint a magyar fejlesztők zombiapokalipszisét (Infected Shelter) is.

Az év folyamán most először lehetett azt érezni a hétről hétre frissülő kínálaton, hogy némileg visszavett tempójából a játékipar, így válhatott a júliusi GameStar magazin kiemelt tesztalanyává a Judgment, a Yakuza széria jó pár egyszerűsítésen átesett spin-offja, és a The Sinking City, a Sherlock Holmes kalandjátékok alkotóinak nyitott világú lovecrafti horrorja. Velük együtt összesen 25 játék, illetve kiegészítő vagy DLC tervezett megvásárlásáról segítünk felelős döntést hozni, elvégre az ember erőforrásai ugyanolyan végesek, mint a szabadideje, így nem árt, ha tudjuk, mire számítsunk teszem azt a The Elder Scrolls Online és a Final Fantasy XIV rajongóiként az új fizetős bővítményektől. Nem titok többé, hogy gondosan ápolja-e a kultikus Castlevaniáktól származtatott örökségét a Bloodstained: Ritual of the Night, illetve versenyző természetként a megújult Crash Team Racing, az F1 2019, netán valami más számít jobb befektetésnek. Akiben buzog az alkotóvágy, annak a Super Mario Maker 2-t, esetleg a Dragon Quest Heroes 2-t tudjuk ajánlani, miközben a hétköznapok során felgyülemlett feszültség levezetésére a Battalion 1944 és a Mordhau lehet alkalmas.

Írhatnám azt is, hogy van itt minden, mint a búcsúban, csak tovább kell lapozni. Tudtátok, hogy KODIAK 40 éves, az elnyűhetetlen Counter-Strike pedig 20? E véletlen együttállás apropójából interjút készítettünk a magyar esport legendás alakjával. De miért is állnátok meg itt, ha olvashattok még Terry Pratchett Korongvilágáról, a leggyorsabb SSD-kről és monitorként használható tévékről?

Teljes játék: Kingdom: New Lands
Létezhet királyabb ajándék egy ajándék királyságnál? Aligha! Márpedig ebben a hónapban szó szerint mindenkinek átnyújtjuk saját birodalma kulcsait. Használati utasítást viszont nem mellékelünk, mert a Kingdom: New Lands élvezetét az adja, ha a játékos maga fedezi fel, meddig is terjednek uradalma határai, és milyen eszközökkel óvhatja meg azokat a betolakodókkal szemben. A nappalok az építkezés és a terjeszkedés jegyében telnek, míg éjszakánként támadásra kell számítanunk, tehát az izgalom garantált. Jó szórakozást!

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikében. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Extra ajándék IV.: Viber Out-kupon (augusztus 1-ig!)
Hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvend a Viber chat- és telefonszolgáltatása, most pedig - ha elég gyorsak vagy - megízlelhetitek a szoftverben rejlő extra lehetőségeket. A GameStar Plus felületén keresztül ugyanis igényelhettek egy egyedi Viber Out-kódot, melynek aktiválásával egy hónapon keresztül ingyenesen indíthattok kimenő hívásokat az applikáció felületéről, bármilyen magyarországi hívószámra. A kódokra a Viber méltányos használati szabályzata vonatkozik, mely kiköti, hogy az igényelt kódok továbbértékesítésére a felhasználóknak nincs lehetőségük. Ezen kívül a Viber Out hívásokkal pénzszerzési, vagy bármilyen marketing jellegű tevékenység folytatása (például call-center, automatizált hívások), illetve rövid időn belül sok szám hívása tilos.

Fontos: A kód beváltására legkésőbb augusztus 1-ig lesz lehetőségetek!

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Witcher és más adaptációk
Star Wars Jedi: Fallen Order
Kipróbáltuk a Switch legfontosabb 2019-es játékait
Transport Fever 2 (kipróbáltuk)
Workers & Recources: Soviet Republic (kipróbáltuk)
Barotrauma (kipróbáltuk)
Uboat (kipróbáltuk)
Infected Shelter (kipróbáltuk)
A nyaralás nem mindig pihenés

Teszt
Judgment
The Sinking City
The Elder Scrolls Online: Elsweyr
Final Fantasy XIV: Shadowbringers
Bloodstained: Ritual of the Night
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II
Devil May Cry (Nintendo Switch)
Crash Team Racing Nitro-Fueled
F1 2019
Monster Jam Steel Titans
Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions
Draugen
Super Mario Maker 2
Dragon Quest Heroes 2
Surviving Mars: Green Planet
Stranger Things 3: The Game
Pathologic 2
Overcooked! 2: Night of the Hangry Horde
Steel Division 2
Battalion 1944
Battlefleet Gothic: Armada II - Chaos Campaign
Assassin's Creed Odyssey: The Fate of Atlantis - Episode 2: Torment of Hades
Mordhau
Citizens of Space
Puyo Puyo Champions
Második menet - Battlefield V

Hardver
Hírek
A leggyorsabb SSD-k
Tévé mint monitor
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Miért szeretjük a retró játékokat?
Boldog szülinaposok
Az ember, aki csúcsra küldte a Nintendót
Játékvilág - Discworld
Szabad(a)játék
KODI 40 - CS 20 (interjú)

Másvilág
Film: Csekély esély, Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül
Sorozat: Csernobil, Stranger Things 3. évad
Könyv: James S. A. Corey - Kalibán háborúja, Terry Pratchett - Rémes regiment, Robin Cook - Génhiba
Képregény: Az Operaház Fantomja, Monstress - Fenevad: Ébredés, Forgotten Realms: Drizzt legendája - Otthon, Thanos győz, Orgyilkos osztály 2. kötet
Zene: Lizzo - Cuz I Love You, Rammstein

Tehát a 2019/07-es GameStar magazin 116 oldal terjedelemben, Kingdom: New Lands steames teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon, és most ráadás Viber Out-kupon), Nintendo Post E3 Tour beszámolóval, 6 előzetessel, 25 játékteszttel, exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videóval (Hell Let Loose, The Sinking City) július 19-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)