Hirdetés

Szuper játékok a 2019/11-es GameStarban

|

Címlapon a The Outer Worlds, teljes játékunk az Oddworld: New 'n' Tasty, és novemberben is 116 oldalon jelentkezik kedvenc magazinotok.

Hirdetés

Arra jutottunk a minap a szerkesztőségben, hogy hiába halasztottak pár izgalmas címet jövőre - köztük a Doom Eternalt -, voltaképp elégedettek lehetünk az őszi szezonnal. Egyebek mellett olyan játékok adnak rá okot, mint novemberi címlapsztorink, a The Outer Worlds. Sokan keresték az Obsidian fekete humorú RPG-jében a padlóra küldött Fallout franchise lehetséges utódját, és minden valószínűség szerint meg is találták. Szerintünk is garantált a dobogós helye 2019 legjobb szerepjátékainak listáján, és csak azért nem ítélnénk oda neki máris a díjat, mert igen komoly vetélytársra lelt az ismeretlenség homályából előbukkant Disco Elysium képében. Utóbbi egészen más, kevésbé kommersz élmény, de befogadásának elengedhetetlen előfeltétele, hogy szeressetek olvasni.

Hirdetés

Ahhoz, aki a tettek emberének érzi magát, talán jobban illik a Call of Duty: Modern Warfare. Cseppet sem bántuk volna, ha tovább tart a kampánya, annyira élveztük, de öröm az ürömben, hogy a multijába is pillanatok alatt beleszerettünk. Alaposan fel kell kötnie a gatyáját a vetésforgóban következő csapatnak, ha felül akarja múlni. Iparági pletykák szerint borul a sorrend, és 2020-ban a Treyarch befurakszik majd a Sledgehammer elé. Bármelyikük is kap esélyt jövőre, kizártnak tartjuk, hogy képes legyen annyira különleges alkotással előrukkolni, mint a Death Stranding. Ügyesen építgetett hype és évekig gondosan megőrzött rejtély csalt lépre boldog-boldogtalant, hogy aztán mindenki eldöntse maga, tényleg zseniális-e a Sonytól gyakorlatilag szabad kezet kapott Kojima alkotása, vagy inkább az évtized blöffje. Ne is reménykedjetek, nem fogunk spoilerezni!

Eddig kizárólag játékokról esett szó, de húsz év alatt megszokhattátok, hogy a GameStar más, esetenként távolabb eső témákkal is foglalkozik. Ezért szeretném most felhívni figyelmeteket Molnár József, a PC World főszerkesztőjének írására, amelyből megismerhetitek a hazai közösségi média 50 legbefolyásosabb véleményvezérét. Tessék felkészülni pár vaskos meglepetésre!

Teljes játék: Oddworld: New 'n' Tasty (Steam)
Ha egy játék kiváló, akkor még bő két évtized elteltével is képesek leszünk felismerni annak erényeit. Fokozottan érvényes ez a megállapítás az 1997-ben debütált Oddworld: Abe's Oddysee-re, melynek szellemi kihívásokkal küszködő címszereplője egy napon döbbenetes felfedezést tesz: a gyár, ahol rabszolgaként robotol, jobb híján a munkásokat dolgozza fel eledelnek. Abe-nek ezért nem marad más választása, mint megmenteni fajtársait e gyalázatos sorstól. A sötét humorú történet egy sajátos atmoszférájú platformerben öltött testet, s ez utóbb számos folytatást inspirált. Ám mi nem a 22. évét taposó eredetit, hanem annak modern köntösbe öltöztetett remake-jét adjuk nektek ajándékba. Jó szórakozást kívánunk!

FONTOS: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikében. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

TARTALOM
Meet da Team
Aréna

Trend
Hozsánna néked, pasziánsz!
A hónap hírei szubjektíven
Játékvilág: Mass Effect
ESL One Hamburg
E-sport-hírek
Szabad(a)játék
Kodzsima Hideo és a kétezertízes évek
Boldog szülinaposok
Pénzt vagy elveket!
A 10 legjobb játék téli hangulathoz

Előzetes
BlizzCon 2019

Teszt
The Outer Worlds
Disco Elysium
Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition
The Witcher III: Wild Hunt - Complete Edition
Call of Duty: Modern Warfare
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
Destiny 2: Shadowkeep
John Wick Hex
Zombieland: Double Tap - Road Trip
Death Stranding
Luigi's Mansion 3
GRID
Trine 4: The Nighmare Prince
NASCAR Heat 4
WWE 2K20
Concrete Genie
Oninaki
Sea of Solitude
MediEvil
Crossroads Inn
Gibbous - A Cthulhu Adventure
Yooka-Laylee and the Impossible Lair
Contra: Rogue Corps
WARSAW
Cooking Simulator
We Happy Few - Roger and James in: They Came from Below!
We Happy Few - Lightbearer
Második menet - Call of Duty: Black Ops 4

Hardver
Hírek
Asus RoG Strix Radeon RX 5700 XT Gaming 08G
Gigabyte GeForce RTX 2060 Super Gaming OC
Acer Predator Helios 700
AOC 27G2U
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Top 50 véleményvezér

Más/Világ
Film: Drakulics elvtárs, Marianne, Joker, Zombieland - A második lövés
Könyv: James S. A. Corey - Cibola meghódítása, Peter F. Hamilton - Álmodó üresség, Bödőcs Tibor - Meg se kínáltak
Képregény: Watchmen, Sandman - Az álmok fejedelme gyűjtemény 1. kötet
Zene: Miles Davis - Rubberband, Nick Cave & The Bad Seeds - Ghosteen

Tehát a 2019/11-es GameStar magazin 116 oldal terjedelemben, steames Oddworld: New 'n' Tasty teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 1 előzetessel, 27 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező Trend, Hardver, Extra life, és Más/Világ rovatokkal, valamint 1 videóval (kerekasztal-beszélgetés) november 15-től kapható az újságárusoknál. Előfizetőinknél pedig már két nappal korábban csengetnie kell a postásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)