Hirdetés

Így aktiváld a 2018/05-ös GameStar magazin Xbox Game Pass kódját

|

A májusi GameStar magazinban lapuló Xbox Game Pass kóddal több mint 100 játékot pörgethettek egy teljes hónapon keresztül.

Hirdetés

Pénteken kikerül az újságosokhoz a legújabb GameStar magazin, amely extra ajándékai közé most nem csak egy Fallout 3 teljes játék került be, hanem egy Xbox Game Pass kód is. A kód beváltása után rengetek játékot próbálhattok ki korlátozások nélkül Xbox One konzolon és Windows 10-es PC-n is. Mutatjuk, hogyan válthatjátok be a saját kódotokat. 

Hirdetés

Ha PC-n szeretnétek aktiválni az Xbox Game Pass kódot, akkor a www.xbox.com weboldalt megnyitva a jobb felső sarokban kell a Bejelentkezés gombra kattintanotok. Amennyiben már van Microsoft profilotok, akkor azzal jelentkezzetek be, ellenkező esetben gyorsan kreáljatok egyet. Miután beléptetek az oldal jobb felső sarkában megjelenik a saját profilotok neve. Ide kattintva lenyílik egy menüsáv, ahol a "Kód beváltása" lehetőség felé kell vennetek az irányt. Ezután már csak be kell szépen írni magát a kódot. Miután ezzel megvagytok, a Microsoft Store-on keresztül már tölthetitek is a játékokat. 

Xbox One-on ha lehet, még egyszerűbb dolgotok van: a dashboardon jobbra navigálva a Store menüpontig kell ellépkednetek, majd itt a "Use a code" feliratot kattintsátok le, és már lehet is írni a kódot. Az aktiválás után a My games and apps menüpont Memberships szekciójában külön listázva is megtaláljátok az összes Xbox Game Pass játékot.

Fontos, hogy a magazinhoz kapott kódokat 2018. július 31-ig lehet felhasználni, szóval azért nem kell rohannotok, de érdemes ezt a dátumot már jó előre felvésni a naptárba, hogy semmiképpen se csússzatok le erről a remek lehetőségről. A kódok olyan profillal válthatóak be, amelyeken korábban nem aktiváltak még Xbox Game Pass előfizetést. Viszont azoknak sem kell elkeseredni, akik kipróbálták már az Xbox Game Passt: nekik csak annyi a dolguk, hogy létrehoznak egy új profilt, ennél aktiválják a kódot, majd Xbox One konzoljukon a frissen kreált profillal belépve a beállítások közötti Personalization menüpont "My home Xbox" részénél ezt az accountot kell beállítaniuk. Ezután nyugodtan át lehet lépni az egyébként használt profilotokra és azon is élni fog az Xbox Game Pass. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)