Hirdetés

GameStar! Megjelent! A júliusi!

|

Váratlan fordulatot vett az eddig kissé unalmas július, hiszen megjelent a GameStar! Tényleg?! Tényleg!

Hirdetés

Nincs Carácsony Korvin nélkül, nincs július GameStar nélkül – remélem mindenki érti, mire akarunk célozni. Hát persze, arra akarunk célozni, hogy megjelent a GameStar! Előfizetők már most örülhetnek neki, újságosnál vásárlók pedig... szintén örülhetnek neki már most, megvenni azonban csak holnap reggel tudják. Óh, kegyetlen sors. (UPDATE: időközben már holnap lett, úgyhogy mindenki meg tudja venni.) (Vegye is meg.) És miért érdemes megvenni a júliusi GameStart? Mert Diablo III van a címlapon (a kétféle címlapon, tennénk hozzá) belül pedig... de minek is sorolnánk fel, hiszen itt a tartalom, magáért beszél. Egyébként, ha minket kérdeztek, nagyon jó lett ez a szám. Tényleg, elfogultság nélkül. „Megvegyem vajon?” – kérdezhetnétek. Erre mi azt mondanánk, hogy „Hát nyilván hogy megvegyed!” Persze véletlenül sem akarjuk sulykolni a dolgot, netán szublimináris üzenetekkel bombázni az általunk már-már zavarba ejtő módon szeretett olvasóinkat. 

 !tratsemagléygeV

És amint az már szép hagyomány mifelénk, konstruktív kritikát is várunk, cserébe remek ajándékokat osztogatunk az alábbi topikok szorgalmas látogatói között:

 

Az előző havi nyertesek: Barniman (Rise & Fall: Civilizations at War játék) Janirazor (Gears of War póló és plakát) Garfield92 (Warhammer Online baseball sapi). Örülés innnnn... dul.

És ha mindez még nem lenne elég, rendkívüli akciónk keretében most egy oldalt mindenkinek ingyen adunk az újságból! Tessék:

 

gs807cover_a.jpg

 A többi 131 oldal megtalálható az újságárusoknál!

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)