Hirdetés

GameStar mémpályázat Assassin's Creed IV Edition - eredményhirdetés

|

Mire gondol egy olvasó, amikor azt mondjuk neki, hogy GameStar és Assassin's Creed IV? Most kiderül. Lezártuk az októberi mémpályázatunkat, következzenek a legjobb munkák.

Hirdetés

Megint eltelt egy hónap és az első tematikus GameStar mémpályázat is véget ért. A célotok az volt, hogy valami formában házasítsátok össze a GameStart az Assassin's Creed világával. Lássuk hogy sikerült.

Ahogy az lenni szokott, a pályázatra érkezett elképesztő mennyiségű kép a lehető legkülönbözőbb oldalról fogta meg a feladatot. Rajzok, mémek, képregények, MS Paintes csodák és szénnéphotoshopolt alkotások töltötték meg a postaládát, amik között volt olyan, amin sírva röhögött az egész szerkesztőség, de akadt olyan is, ami még a mi interneten edzett lelkünket is a sarokba állította. Ne is szaporítsuk tovább a szót, lássuk a legjobban sikerült műveket.

Ron Virsli - akit már a nevéért is imádunk

Joshuna - 

P. Balázs

 

H. Magor

P. Gábor

M. Márk

N. Krisztián

Sz. Norbert

H. Viktor

F. Valentin

Mayer J.

Nagyításért kattints a képre.

T. László

Cort

 

D. Zsolt

G. Miklós

K, Barnabás

Keresd a hibát. Kattints a képre, hogy nagyobban láthasd.

Az októberi mémpályázat nyertese pedig H. Viktor, aki nem csak a GS-t és az AC-t mosta egybe, hanem belevette a Titanicot is. Mámor és gyönyör, köszönjük a boldog perceket. Nyereménye egy limitált kiadású Edward Kenway szobrocska. Gratulálunk.

Különdíjat érdemel Ádám, a zseniális rajzáért, nyereménye pedig egy GameStar magazin és egy Assassin's Creed IV-es zászló, illetve egy poszter.

W. Ádám

Van még egy különdíjasunk, aki nem más, mint G. Miklós, aki HP zenekarát öltöztette orgyilkosba. Hibátlan az ötlet is, illetve a mi főszerkesztőnket is mélyen meghatotta. Nyereménye szintén egy GameStar magazin, illetve egy zászló és egy poszter. 

 

Szerintünk ezek voltak a legjobban sikerült munkák, sajnos nem adhatunk mindenkinek nyereményt, viszont nagyon köszönjük mindazoknak, aki fáradtságot nem ismerve dolgoztak azon, hogy mosolyt csaljanak a GSO olvasótáborának és szerkesztőinek arcára. A nyerteseinknek szívből gratulálunk és várjuk őket a GameNighton, ahol átadhatjuk nekik a megérdemelt jutalmukat.

 

Természetesen jövő hónapban is lesz GameStar mémpályázat, aminek a témáját hamarosan meg is osztjuk veletek. Most pedig rajtatok a sor, mondjátok el, hogy szerintetek melyik kép lett a legjobb, ti kinek adtátok volna oda az Assassin's Creed IV-es Edwad Kenway szobrocskát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)