Hirdetés

GameStar next-gen: íme cikkírói és videós pályázatunk legjobbjai!

|

Hosszas mérlegelés után kiválasztottuk azt a négy pályázót, akiket azon túl, hogy felkeresünk közös munka reményében, még ajándékokkal is jutalmazunk.

Hirdetés

Aki követte kétévente megszervezett gyakornoki pályázatainkat az elmúlt években, annak ismerős lehet a minta: mindig ígérünk egy eredményhirdetési dátumot, és aztán nem tudjuk tartani magunkat hozzá. Rendre több pályázat érkezik, mint amennyit a határidőig fel tudunk dolgozni, és miután végighaladunk rajtuk, többször szűrünk, újra megnézzük azokat, amikkel kapcsolatban bizonytalanok voltunk, mert szeretnénk a tehetségeseknek esélyt adni, megtalálni a közeljövő gamer újságíróit, akik a GameStar Online-t színesebbé, érdekesebbé, értékesebbé tehetik.

Hirdetés

Most sem volt könnyű a választás, rengetegen írtatok, sokan kimondottan jó anyagokat. Végül tízre szűkítettük a befutók számát, őket felkeressük a következő napokban, hetekben a továbbiakkal kapcsolatban.

Ígértük azt is, hogy a két legjobb nevezőt mind cikkírói, mind videós kategóriában megajándékozzuk a Mobil-IT centrum által felajánlott ajándékokkal. Ehhez tartva magunkat íme, ők a lehetőség mellett ajándékokkal is gazdagabbak lesznek hamarosan (adatkezelési szabályok miatt nem közlünk teljes nevet, de felvesszük velük e-mailben a kapcsolatot):

A cikkírói pályázat I. helyezettje: I. Zsolt

Jutalma: 50.000 Ft értékű Thrustmaster csomag

A cikkírói pályázat II. helyezettje: H. Máté

Jutalma: 25.000 Ft értékű Thrustmaster csomag

A videós pályázat I. helyezettje: M. Gergő

Jutalma: 50.000 Ft értékű Thrustmaster csomag

A videós pályázat II. helyezettje: V. Valentin

Jutalma: 25.000 Ft értékű Genesis csomag

Köszönjük mindenkinek, aki írt, figyeljétek a postaládátokat, igyekszünk mihamarabb jelentkezni a továbbjutóknál! Ha a következő két héten belül nem kaptok levelet, akkor sajnos most nem tudunk nektek lehetőséget biztosítani a közös munkára, de lesz még pályázatunk a jövőben, amikor újra próbálkozhattok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)