Hirdetés

GameStar Nyílt Nap Élménybeszámoló

|

Lezajlott legutóbbi nyílt napunk is, amit ezúttal is a MOM Park Palace Mozi előterében tartottunk. Az előzőekhez képest egy picit talán kevesebben jöttek el, de legalább így több esély volt a kitelepített gépeken játszani, akár velünk is. A hangulat pedig legalább olyan jó volt, mint korábban. A 10 órai nyitást csapatbeosztással kezdtük, majd megkezdődtek a vetélkedők. Találd ki, melyik játék zenéje hallható, vagy melyik játékot ábrázolja az eltorzított, kivetített kép, stb. Én magam nem követtem végig figyelemmel az eseményeket, így most hirtelen nem tudom, melyik csapat nyert :) Ezt követte a váltott játékverseny... Lényegében arról volt szó, hogy bizonyos idő után a csapatok új tagot küldtek az "arénába", vagyis a gép elé, s így kellett megküzdeni a másik csapat tagjaival olyan játékokban, mint például a FIFA. Majd végül, ha már a csapatok minden tagja játszott, összesítették az eredményeket. Volt nyereményosztás, sőt szabályos nyereményeső is, mikor is a tömegbe szortuk a pólókat, egéralátéteket, és minden olyasmit, ami nem törékeny és nem okoz sérülést :) A rögtönzött sorsoláson pedig gyakorlatilag minden megjelent olvasó hazavihetett egy GameStar bögrét, vagy táskát, vagy akár NFS Most Wantedes cuccokat (táska, napszemüveg), és még olyan különlegességek is kisorsolásra kerültek, mint egy eredeti kis Sam Fisher figura. Senki sem távozott tehát üres kézzel. Az ügyesebbek gyorsan alá is iratták a bezsebelt posztereket a szerkesztőkkel. Közben pedig kiosztottuk az előfizetői nyereményjátékunk nyerteseinek is az ajándékokat. Öröm volt nézni a sok mosolygó arcot :) A képekért köszönet illeti az ESPORT.HU-t.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)