Hirdetés

Ezek voltak 2016 legolvasottabb cikkei a GameStar Online-on

|

Deadpool, Pokémon GO, Overwatch pornó és sok más - ezek pörögtek nálunk a legjobban az elmúlt évben.

Hirdetés

Eltelt egy év, öregebb lett a GSO (de meg is újult egyben, szóval nem látszik rajta az öregség), bővültünk, és szeretnénk 2017-ben is folytatni a növekedést. Nagy terveink vannak minden téren, majd meglátjátok. Reméljük, a változások, újdonságok tetszeni fognak.

A mai nap hasznos tevékenységgel töltött részében összeszedtük nektek, a tavalyi év folyamán mire kattintottatok a legtöbben. Nem meglepő módon összesítettben az év első felét a Deadpool, közepét az Overwatch és a Pokémon GO, végét pedig a No Man's Sky uralta, de az abszolút legnagyobb olvasottságot elérő cikkek vegyesek. Íme a lista:

2016 legolvasottabb cikkei a GSO-n

10. Harry Potter és az elátkozott gyermek - jön a nyolcadik rész

Az utolsó film kettébontása kicsit megkavarta a dolgokat, könyvből viszont kétségtelenül a nyolcadik a Harry Potter és az elátkozott gyermek, ami idén először angolul, majd magyarul is megjelent. Az azonos nevű színdarab forgatókönyvéből alakított regény nem meglepő módon világszerte sikeres lett, a bejelentés hírét februárban nagyon sokan lekattintottátok. Örülünk, hogy ilyen sokan értesültetek róla általunk. 

9. A Karib-tenger kalózai 5 - itt az első előzetes!

Ennyi év elteltével még mindig lázba tudja hozni a nézőket a Karib-tenger kalózai sorozat. Szerencsére az ötödik rész az első előzetes alapján nem néz ki borzasztónak, remélhetőleg lesz annyira jó, mint az első volt. A trailerhez készült cikk a 2016-os év 9. legnépszerűbbje volt.

8. Sztori mód lesz a FIFA 17-ben, itt az előzetese

Az idei E3 egyik legnagyobb meglepetése volt a FIFA 17 The Journey módja, bár az NBA 2K16 sztorimódja után valamelyest számítani lehetett erre. A feltörekvő focista, Alex Hunter történetét több mint tíz órán át mesélte az EA, döntéseket hozhattunk, átvezető animációkat nézhettünk, és persze focizhattunk nagyon sokat. Érdekes és jópofa extra volt, ami tényleg valami újdonságot kínált. Mondjuk már az Ignite motor lecserélése is elég lett volna, de itt legalább tényleg látszik, hogy a közhiedelemmel ellentétben vannak különbségek FIFA és FIFA között. 

7. Pokémon GO - így lehet Pikachu a kezdőpokémonod

Júniusban megjelent a Pokémon GO, és átsöpört az egész világon. A franchise-ból legtöbben nyilván Pikachut ismerik, sokan voltak arra kíváncsiak, hogyan lehet őt megszerezni elsőnek - a dolog nem egyszerű, tenni kell érte. A GameStar ahol tud, segít, bízunk abban, hogy mindekinek sikerült Pikachuval indítania edzőkarrierjét. Aki még csak most vág bele, hozzánk továbbra is fordulhat.

6. Mindenki Overwatch pornót akar nézni

Nagyon népszerű lett az Overwatch is - és amikor azt mondjuk, "nagyon népszerű", nem csak a játékosbázis méretét nézzük. Az egyik felnőttfilmes oldal nagyon nyitott a gamerek felé, örömmel oszt meg statisztikákat, ha a számokban valami számunkra érdekeset lát, sokan voltak, akik nem a Google-ből akartak tájékozódni, vagy véletlenül félregépeltek. Egyébként szintén számos olvasót érdekelt a hasonló témában a Pokémon és a Minecraft kapcsán született cikk is, de magasan a Blizzard játéka nyert. Nem ítélkezünk.

5. Így halt volna meg Deadpool

Az év egyik legjobban várt, legjobban teljesítő és legtöbbször letorrentezett filmje volt a Deadpool, ami végre mert más lenni, mint a Marvel Studios gyerekbarát alkotásai. A készítők nem spóroltak semmivel, és ez meghozta az eredményét, de néhány jelenetet kivágtak a végleges változatból. Az, amiben Deadpoolt elüti egy teherautó, és emiatt hullaházba kerül, az egyik volt közülük. Ha még nem láttátok, nézzétek meg, vicces (a maga morbid módján). 

4. Batman rajongók, ez a ti mobilotok!

A képregénykarakterekhez kapcsolódó hírek általánosságban is nagy figyelmet vonzanak (nem feltétlenül baj, hogy gyerekbarát a Marvel Studios), Batman is kiérdemelt magának egy helyet a listán, ráadásul az élbolyban. Sajnos nem a Batman Superman ellen vagy a Suicide Squad miatt, hanem egy egyedi mobil kapcsán, ami piszok jól néz ki, és nagyon szívesen elfogadnánk bármikor. Mondjuk karácsonyra. Vagy az már nem ér?

3. Szinte biztos, hogy egy videojátékban élünk

Egy videojátékban videojátékkal játszani elég meta, ha pedig valóban egy játékban élünk, és játékbeli játékokkal játszunk, arra se, DiCaprio, se Xzibit se tudna mint mondani. Napjaink egyik nagy úttörője, Elon Musk meggyőződése, hogy szimulációban vagyunk, méghozzá egy olyanban, amit egy nálunk is fejlettebb civilizáció működtet. Elgondolkodtató.

2. Oscar 2016 - íme a nyertesek listája

A dobogó második fokán egy februári hír áll. Az Oscar-gála minden évben egy óriási esemény, mindig kíváncsian várjuk, hogy az akadémia mely filmeket tartja a legjobbnak. Február 29. hajnalban kiderült, meg is írtuk, meg is néztétek - ennél csak egy dolog érdekelte a GSO olvasóit jobban. Mielőtt továbbmennénk, sirassuk meg kicsit az ilyen gifeket, hiszen végre DiCaprio is a díjazottak sorába lépett.

1. Meghalt Bud Spencer

Mint láthatjátok, a Top 10-be főleg vidám hírek kerültek, azonban ahogy legutóbb, úgy most is egy szomorú hír vitte el az első helyet. Rengeteg fantasztikus embert vesztettünk el 2016-ban, de még így is nehezen hittük el, hogy Carlo Pedersoli, avagy ismertebb nevén Bud Spencer is köztük van. A színész nekünk, magyaroknak különösen sokat jelentett, azóta Budapesten parkot neveztek el róla. A Kickstarternek és a rengeteg támogatónak hála végre elkészülhet valami, amire nagyon régóta vártunk már: egy hivatalos játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)