Hirdetés

Fizess elő 50% kedvezménnyel a GameStar, PC World vagy Computerworld magazinra!

|

A DigitalStand akciójában most mindhárom magazin digitális változatát óriási kedvezménnyel szerezheted meg.

Hirdetés

Mi ugyan még mindig jobban szeretjük kezünkben tartani az újságokat, megértjük, ha valaki inkább digitálisan olvasna minket. A DigitalStandon a GameStar, a PC World és a Computerworld magazinok is megtalálhatók.

A platform idén is elindítja nagy sikerű kampányát, melynek keretében bizonyos magazinok digitális változataira 50% kedvezménnyel tudtok előfizetni. Ugyanakkor minden ajánlat csak egy napig él: ha siettek, ma éjfélig, ide kattintva még elkaphatjátok a PC World DVD mellékletes  előfizetését fél évre 3925 forintért! 

Ha erről lecsúsznátok, július 3-án a GameStar melléklet nélküli változata, augusztus 4-én pedig a Computerworld szerepel majd az akcióban. Írjátok fel, ritkán adódik ilyen alkalom!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)