Hirdetés

GameStar Plus - ajándék is jár az akciós Blizzard-játékok mellé

|

A GameStar Plus újra páratlan ajánlatokkal jutalmazza meg a GameStar magazin vásárlóit, ráadásul minden vásárláshoz ajándékot adunk.

Hirdetés

A Blizzard-rajongók eddig sem jártak rosszul a márciusi GameStar beszerzésével, elvégre ott csücsül a magazinban a Heroes of the Storm bétájához való hozzáférést adó kulcs, de az aktuális GameStar Plus akciónak hála még csábítóbb lehet nekik a legújabb szám. A felhozatalban ugyanis csupa Blizzard-játék található, egy kis extra ajándékkal megspékelve.

Rögtön két World of Warcraftos ajánlatunk is van, ami főleg azoknak kedvez, akik úgy döntenek, visszatérnek az MMO-k trónjáról már egy évtizede letaszíthatatlan játékhoz. A legújabb kiegészítő, a Warlords of Draenor ára a GS Pluson keresztül 9999 Ft, és az előfizetés megújításához szükséges Gamecard is akciósan, 7499 Ft-ért lehet a tiétek. Beköszön azért a másik két nagy Blizz-franchise is, ott van például a StarCraft II Battlechest, amivel egy csomagban bepótolhatod a Wings of Libertyt és a Heart of the Swarmot, még a záróakkord, a Legacy of the Void megjelenése előtt, összesen 8999 Ft-ért.

Zárásként pedig Sanctuarybe is ellátogathatunk, egész pontosan a Diablo III kiegészítője, a Reaper of Souls PC-s változata szerepel a kínálatban, szintén 8999 Ft-ért. És hogy mi is az ajándék, amit meglebegtettünk? Amíg a készlet tart (érdemes sietni), mindenki, aki a márciusi GameStar Plus akciós kínálatából rendel, ajándékba kap egy World of Warcraft-témájú pólót, amiről a Warldords of Draenor borítójáról ismerős artwork köszön vissza, valahogy így:

Mit szóltok, beszerzitek valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)