Hirdetés

Van GameStar magazinod? Nincs több zavaró reklám!

|

Az elmúlt hetekben azon fáradoztunk, hogy legyen egy megoldás, ami tényleg a GameStar magazin olvasóinak kényelmét szolgálja. Itt, a GSO oldalán!

Hirdetés

Mint a hazai online médiumok nagy része, a GSO is elsősorban a reklámokból él. Szükség van rájuk annak érdekében, hogy az oldal és a szerkesztőség fennmaradjon, és napi szinten több tucat hírrel, teszttel, előzetessel, videóval és egyéb izgalmas anyaggal tudjunk nektek szolgálni. Erről írtunk már nektek a reklámblokkolók kapcsán is, és kértük segítségeteket abban, hogy maradhasson ingyenes és korlátok nélkül használható a GameStar Online.

Ahogy azt bizonyára észrevettétek, az éj leple alatt komolyan átalakult a GSO. Ez a váltás nemcsak a dizájnt érintette, a háttérfolyamatok is jelentősen megváltoztak. A cél pedig többek között az volt, hogy ne csak kérjük a segítségeteket a GameStar fennmaradásához, hanem értékelni is tudjuk azt, ha éppen támogattok minket.

Például azzal, hogy vesztek egy GameStar magazint...

Mostantól ha a GameStar magazinban található GameStar Plus kódot beregisztráljátok, eltűnnek a bannerek. Nincs többé csörgő-zörgő, zenélő-villogó reklámbanner, csak a kontent és ti, akik zavartalanul találhattok egymásra az interneten. Egyedül a nagy skin marad (ami az oldalt veszi körbe), ez azért is fontos, mert gyakran ide olyan ajánlatok kerülnek, amelyek érdekesek lehetnek számotokra, és a hírek között is lesznek PR-cikkek néha, de bízunk benne, hogy ezek között is találtok olyat, ami érdekel titeket. Mindenesetre ezek nem villognak, nem ugrálnak fel, kényelmesen ki tudjátok kerülni őket, ha éppen nem érdekes számotokra. 

A kód beregisztrálása után a következő szám megjelenéséig "védettséget élveztek", ha szabad ezzel a Való Világos szófordulattal élnem, így csak annyi a dolgotok, hogy a saját GS fiókotokkal jelentkeztek be az oldalon (jobb oldalt az oldal tetején tehetitek meg mindezt).

Persze GameStart venni nemcsak azért érdemes, hogy megszabaduljatok a reklámoktól (bár kétség kívül immár ez sem utolsó szempont), hiszen minden egyes hónapban rengeteg izgalmas anyag kerül a lapba. A legalább egy steames teljes játék mellett több mint száz oldalnyi tartalom, tesztek, előzetesek, interjúk, hardvertesztek, és még sorolhatnánk napestig.

Egy szó mint száz, nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki ilyen úton támogatja a GSO jövőbeli működését! Reméljük nektek is legalább annyira tetszik az új oldal, mint nekünk, és velünk maradtok a jövőben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)