Hirdetés

GameStar Plus - vásárolj kedvezménnyel játékokat!

|

A GameStar magazin vásárlói például az Assassin's Creed Originset is akciósan szerezhetik meg most.

Hirdetés

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a nyomtatott GameStar magazin olvasói számára elérhető GameStar Plus keretében többet adjunk egy teljes játéknál.

Hirdetés

Ezért jár például Delta Vision és Barcraft kupon, valamint ESET vírusirtó kód is, és ezért hoztunk pár exkluzív, a készlet erejéig érvényes játékakciót. A GameStar 2019/04-es lapszámának tulajdonosai a GameStar Plus Extrák menüpontja alatt kuponokat találhatnak, melyekkel az alábbi játékokat a feltüntetett kedvezményes árakon szerezhetik be, ingyenes házhozszállítással: 

Assassin's Creed Origins PlayStation 4 - 8490 Ft helyett 7490 Ft

Assassin's Creed Origins Xbox One - 8490 Ft helyett 7490 Ft

Tom Clancy's The Division PC - 5990 Ft helyett 4990 Ft

Farming Simulator 19 PC - 4990 Ft helyett 3990 Ft

Ha nincs meg még ez a lapszám, itt rendelhettek meg, vagy megtaláljátok az újságárusoknál, hipermarketekben, benzinkutakon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)