Hirdetés

Születésnapi keresztrejtvény - mennyire ismered az elmúlt húsz év játékait?

|

Elszakadva egy kicsit a kvízektől most egy más jellegű kihívással tehetitek próbára tudásotokat.

Hirdetés

Októberben volt húsz éve annak, hogy a boltok polcaira került a legelső GameStar, ami azt jelenti, hogy már több mint két évtizede olvashattok bennünket havonta. Sok kiváló játék jelenet meg ez idő alatt, nehéz volt egyet-egyet kiválasztani.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben elég sok kvízzel találkozhattatok a GSO felületén, ezért a születésnapi tudástesztet egy másik, valamivel különlegesebb formában szerettük volna tálalni nektek. Így jött létre az alábbi keresztrejtvény, amiben az elmúlt 20 év játékai kapták a főszerepet, mindegyik évből egy, tehát összesen 21 szóból áll. A helyzet az, hogy rengeteg kiváló cím jelent meg ez idő alatt, és igyekeztünk kiválogatni a legismertebbeket, de sajnos még így is akadt olyan, egyébként remek játék, amelynek nem tudtunk helyet szorítani.

A keresztrejtvény a megszokott módon működik, tehát a definíciók alapján kell kitalálnotok, mit rejtenek az egyes sorszámok. Az "Across" a vízszintesen, balról jobbra olvasandó szavakat jelöli, a "Down" pedig a függőlegesen, fentről lefelé haladókat. A megoldás begépelése után az ENTER billentyű lenyomásával ellenőrízhetitek, hogy helyesen válaszoltatok-e. Ha a betűk zöldre váltanak, jó választ adtatok, ha pirosra, akkor pedig értelemszerűen rosszat. Nagyjából ennyit érdemes tudni, mielőtt belevágnátok a dologba, úgyhogy most következzen is a keresztrejtvény, amit az alábbi linkre kattintva érhettek el.

20 éves születésnapi keresztrejtvény

Hogy sikerült?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)