Hirdetés

Zsákold be a 39-féle dobozos játék egyikét a GameStar magazin 2016/12-es számához!

|

A karácsonyi GameStar mellé olyan játékokat csomagoltunk, mint a The Witcher 3: Wild Hunt, a Pillars of Eternity, a Middle-earth: Shadow of Mordor, vagy épp az Alien Isolation.

Hirdetés

A múlt hónapban megígértük, hogy egy hatalmas meglepetéssel készülünk nektek az év utolsó számában, és most elérkezett az idő, hogy lerántsuk a leplet a karácsonyi ajándékról.

A 2016/12-es GameStar magazin mellé ezúttal nem egy aktivációs kód jár: minden egyes laphoz egy dobozos játékot csomagoltunk. Ebből adódóan egyáltalán nem lennénk meglepve, ha valaki több számot is bezsákolna, hiszen az elmúlt évek kiváló játékait adjuk a lap mellé ajándékba, miközben az ár változatlan marad.

Az összes meglepetést nem lőnénk el, de azért engedjétek meg, hogy felsoroljunk néhányat azok közül a játékok közül, amelyeket megtaláltok a péntektől kapható újság mellé csomagolva:

- The Witcher 3: Wild Hunt
- Pillars of Eternity
- Baldur's Gate Enhanced Edition
- Icewind Dale Enhanced Edition
- Dishonored Game of the Year Edition
- Serious Sam 3 
- Warhammer 40K: Dawn of War II 
- Wolfenstein: The New Order 
- Wolfenstein: The Old Blood
- Middle-earth: Shadow of Mordor
- Alien Isolation Nostromo Edition
- Civilization V
- Dark Souls II
- Sleeping Dogs
- Fallout: New Vegas
- Hitman Absolution
- Borderlands
- ...és még sok más

Ezen kívül a GameStar Plust sem csak a lapban található kóddal tudjátok megnyitni, hiszen ezt mindenki számára elérhetővé tesszük, ráadásul a szokásosnál több tartalommal is készülünk, így mindenkinek érdemes lesz meglátogatni a GameStar Plus oldalt.

Ráadásul egy nyereményjátékot is hirdetünk a napokban, figyeljétek holnap a GSO-t a részletekért!

A GameStar 2016/12-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)