Hirdetés

DinerMania, Chronicle Keepers: The Dreaming Garden - a 2016/11-es GameStar teljes játékai

|

Ebben a hónapban két családbarát játékkal készültünk, amelyek kicsiknek és nagyoknak is remek szórakozást nyújtanak.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban olyan, nem éppen harmóniát árasztó játékokkal kedveskedtünk nektek, mint a Mortal Kombat: Komplete Edition, az Injustice: Gods Among Us, vagy épp a Resident Evil: Operation Raccoon City. Bár mi is imádjuk ezeket a játékokat, gondolnunk kell a fiatalabb olvasóinkra is (és mint a visszajelzésekből kiderül, ők is rengetegen vannak), ezért úgy döntöttünk, hogy ebben a hónapban két erőszakmentes, családbarát játékkal készülünk, amelyeket az egész család élvezhet, a legkisebbektől a legidősebbekig.

Első címünk a Chronicle Keepers: The Dreaming Garden, amely a nagy népszerűségnek örvendő hidden object kalandjátékok sorát erősíti. A történet szerint átkerülünk egy párhuzamos világba, ahol több tucat fantasztikus helyszínt járhatunk be, hogy megfékezzük a gonosz erőit. A kaland során változatos fejtörők és egyéb kihívások várnak ránk, amelyek megoldásához gyönyörű helyszíneket kell bejárnunk.

Hogy ellensúlyozzuk a Chronicle Keepers: The Dreaming Garden visszafogott tempóját, egy kifejezetten pörgős játékot választottunk mellé, amelyben minden másodperc számít. A Diner Maniában egy étterem mindennapjait kell egyengetnünk a vendégek kiszolgálásától egészen a fogadó felújításáig. A célunk természetesen az, hogy a vendégek elégedetten távozzanak, a kellemetlenkedőktől pedig rövid úton megszabaduljunk, mondjuk úgy, hogy egy kis erőspaprikát keverünk a banános shake-jükbe.

Ahogy arról már korábban szó volt, a játékokat úgy választottuk ki, hogy senki ne maradjon ki az élményből, és ez igaz a rendszerkövetelményekre is. A Chronicle Keepers: The Dreaming Garden futtatásához legalább Windows XP operációs rendszer, Pentium 4-es processzor, 1GB RAM és egy 128MB-os videokártya szükséges, és ugyanerre a hardverre van szükségünk a Diner Mania elindításához is, azt leszámítva, hogy ebben az esetben már 2GB RAM-mal kell számolnunk.

A játékok aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

Az év utolsó lapszámának teljes játékát illetően egyébként hatalmas meglepetés vár rátok, a karácsonyra való tekintettel ráadásul előre is hoztuk a megjelenést. Hamarosan eláruljuk, mivel készülünk, addig is figyeljétek a GSO-t, mert erről nem akartok lemaradni! 

A GameStar 2016/11-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)