Hirdetés

Több mint 100 játék közül választhatsz a januári GameStar magazin mellé

|

A karácsonyi dobozos játékok után ismét ti dönthetitek el, hogy milyen teljes játékot szeretnétek a GameStar magazin mellé, ezúttal azonban nem kell majd bejárni az összes újságost, hogy megtaláljátok a megfelelő példányt.

Hirdetés

Bizony, eljött az idő, a héten érkezik 2017. első GameStar magazinja, amelyben nemcsak az előző év legjobbjait összegyűjtő szavazás eredményét találjátok meg, hanem 2017 gyakorilatilag összes megjelenő játékáról is olvashattok.

És ha már a lap ennyire változatos lesz, miért is állapodnánk meg egyetlen teljes játék mellett? Ehelyett inkább a kezdetekbe adjuk a döntést, hogy ti magatok választhassátok ki a teljes játékot, amit aktiváltok majd a lap mellé.

A listában több mint 100 játék található, köztük olyan címekkel, mint a Hitman: Absolution Elite Edition, Alien: Isolation, Tomb Raider: GOTY, Grid, S.T.A.L.K.E.R, Broken Age, Grim Fandango Remastered, The Talos Principle, vagy épp a Payday 2. Emellett többek közt a Tom Clancy's Rainbow Six, Splinter Cell és Ghost Recon franchise-ok több elemét is megtaláljátok a kínálatban.

Ha mindez nem lenne elég, a lap mellé egy 3000 forint értékű Survarium kódot is bezsákolhattok, amelyben in-game tárgyak, bónuszok és egyéb digitális extrák várnak rátok.

A játékok aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

Mivel a kódokból csak korlátozott darabszám áll rendelkezésünkre, érdemes sietni azok beváltásával. Elképzelhető, hogy az aktiváláskor az adott játékból már elfogytak a kódok, ilyenkor azt már nem lehet kiválasztani.

A GameStar 2017/01-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)