Hirdetés

Ajándék kódok és érdekességek a GameStar World of Tanks 1.0 különszámában!

|

Megjelent a GameStar új, tematikus különszáma, mely ezúttal teljes egészében a World of Tanks 1.0 újításaira koncentrál.

Hirdetés

A tavalyi nagy sikerű World of Tanks különszámunk után nem volt kétséges a folytatás. 2018-ban teljesen új grafikus motort kapott a játék, ennél jobb apropót nem is találhattunk volna a második tankos magazinunkhoz.

Hirdetés

A száz oldalas magazin ára az előzőhöz képest nem változott (1995 forint) és szokásunkhoz híven most is kétféle kódot tartalmaz. Az invite kódok (új accounthoz) hét nap prémium hozzáférést, egy orosz prémium harckocsit és egy ingyenes garázshelyet érnek. A prémium kódok (bármely régi accounthoz) hét nap prémium játékidőt, 100%-os experience boostot (2 órára) és egy ingyenes garázshelyet adnak.

A magazinban többek között interjút olvashattok a Wargaming első emberével, Victor Kiszlijjel és a World of Tanks fejlesztési igazgatójával, Milos Jerabekkel. Összegyűjtöttük és rendszereztük a legjobb könnyű, közepes és nehéz páncélosokat, felfedtük, melyek a legjobb páncélvadászok és tippeket adunk azoknak, akik az önjáró tüzérség mellett teszik le a voksukat. Nagyfelbontású térképeken megmutatjuk a játék összes területét és hasznos tanácsokat adunk azoknak, akik nyerni szeretnének ezeken a harcmezőkön. Górcső alá vettük a legfrissebb páncélos nemzetet, részletesen bemutatjuk az összes olasz harckocsit. Reményeink szerint a kezdő és haladó játékosok egyaránt találnak érdekes és hasznos információkat a jelenlegi legjobb harckocsis játékról. A tankok mellett nem feledkeztünk meg a hadihajókról és a harci repülőkről sem, összeszedtük, hogy mi történt a Wargaming másik két játékával az elmúlt egy esztendőben.

És hogy mit is adnak pontosan a kódok? Íme:

Újoncoknak:

Hét nap prémium idő a World of Tanksban
T-127 prémium szovjet könnyű páncélos
ingyenes garázshely

Harcedzett veteránoknak

Hét nap prémium idő a World of Tanksban
100% extra tapasztalati pont két órára
ingyenes garázshely

A magazinban található kódokat a gamestar.hu/plus aloldalon lehet aktiválni.

Tartalom

Bemutatkozik a World of Tanks 1.0
Tippek és trükkök kezdő játékosoknak
Tippek és trükkök haladó játékosoknak
Garázsvarázs
Melyik a te színed?
Interjú Viktor Kiszlijjel, a Wargaming vezetőjével
Interjú Milos Jerabekkel, a World of Tanks fejlesztési igazgatójával
Könnyű páncélosok
Közepes páncélosok
Nehéz páncélosok
Páncélvadászok
Önjáró lövegek
Térképek
World of Tanks konzolon
World of Tanks Blitz
World of Warships Blitz
A World of Warplanes elmúlt egy éve
A World of Warships elmúlt egy éve
Olasz harckocsik
Így szépült meg a World of Tanks

Keressétek az újságárusoknál vagy rendeljétek meg közvetlenül a szerkesztőségből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)