Hirdetés

GameStart Adventi Zombifest: Resident Evil Umbrella Chronicles 1. rész

|

Tovább festjük az adventi zombit, ma rendhagyó GameStartot láthattok cseppet sem rendhagyó emberekkel.

Hirdetés

A két kiváló kolléga, akiket szakállukról már távolról meg lehet ismerni, ma a fénypisztolyos Umbrella Chroniclest vették elő HP Resident Evil gyűjteményéből.

Volt már Resident Evil: Director's Cut, Resident Evil 2, de aki azt várta, hogy a hétvége elteltével a harmadik résszel folytatódik a sorozat, most jól meglepődhet, Sirius és HP ugyanis az először Wii-re megjelent, később PS3-ra is átportolt Umbrella Chroniclest vették elő, amihez HP „Apokalipszis esetén kinyitni%" feliratú fegyverszekrényéből előkerült a megfelelő foglalatba helyezett két Move kontroller is. Egyedül, co-opban, boldogságban gyűrték le a Resident Evil Zerót, hogy a holnapi részben már a Resident Evil 1 megvágott, fénypisztolyhoz igazított változatával folytassák. Tekintsétek meg a GameStart Adventi Zombifest mai epizódját örömmel.

Holnap tehát új rész, amit először YouTube csatornánkon láthattok majd, de természetesen később a GSO-ra is kitesszük. Iratkozzatok fel serényen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)