Hirdetés

GameStart Adventi Zombifest: Black Ops 2 Zombies

|

Újabb GameStart sorozat indult, az advent békés, nyugodt és boldog időszakát zombikkal tépettjük szét. Indul az Adventi Zombifeszt!

Hirdetés

A GameStart folytatódik és rendhagyó módon most nem végigjátszások következnek, hanem az adventi időszakban különböző zombis játékokból adunk nektek ízelítőt.

Nem is akármilyenekből, hanem a kedvenc zombis címeinkből. HP és jómagam is hatalmas zombirajongók vagyunk és arra gondoltunk, hogy a következő GameStartot rothadó élőhalottakkal töltjük meg; hadd pettyezze ünneplőbe öltözött lelkünket fertőzött vér és belek.

Rengeteg játék várható, de ezek inkább legyenek meglepetések. Az első a sorban az én nagy kedvencem, a Call of Duty: Black Ops 2 Zombies módja, amiből most az első pályát, a Farmot mutatjuk be nektek Siriusszal. Ez egyelőre csak ízelítő, hamarosan érkeznek a kooperatív GameStartok, ahol várhatóan HP, Sirius és Julcsi, illetve meglepetésvendégek is csatlakoznak hozzánk.

HP is sok meglepetést tartogat számotokra, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz velünk tartani most is. Nem is szaporítanánk tovább a szót, következzen a GameStart Adventi Zombifeszt első felvonása és a Call of Duty: Black Ops 2 Zombies.

Reméljük, hogy tetszett, játékjavaslatokat és észrevételeket szívesen fogadunk a kommentek között és persze a YouTube csatornánkon is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)