Hirdetés

Gamestart - Assassin's Creed IV Black Flag végigjátszás 7. rész

|

Hőseink folytatják az Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszását, a hetedik epizódra már a térkép használatát is sikerült megtanulniuk.

Hirdetés

Az Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás előző részéből kiderült, hogy milyen fogalom az "air asszaszinálás", ma pedig újabb lecke következik, hiszen megtudhatjátok többek között hogyan kell a térképet kezelni és ki a legbájosabb segítőtárs. 

Az aktuális epizódban kalózokat szabadítunk ki, Dave a frászt hozza mindenkire, kiderül, hogy milyen hangja van a doboz csillogásának... de inkább beszéljen helyettünk a mai GameStart epizód:

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás korábbi részei:

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 1

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 2

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 3 

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 4

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 5

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 6

Ne felejtsetek el feliratkozni a YouTube csatornánkra sem, hiszen akkor az összes eddigi GameStart epizódot is megnézhetitek, és a jövőben sem maradtok le egyetlen új GSTV adásról sem.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)