Hirdetés

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 6. rész

|

Hármasban folytatódik tovább Edward Kenway kalandja, ami azt jelenti, hogy új résszel bővült az Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszásunk.

Hirdetés

Az Assassin's Creed IV: Black Flag tesztünk mellett a már egy ideje tartó végigjátszásunkból is kiderül, hogy nagyon megkedveltük a kalózok világát (nem úgy), főleg Daev, Sirius és Julcsi, akik időt és energiát nem kímélve mindent megtesznek, hogy felfedezzék a játék hatalmas világát. 

Az aktuális epizódban nem csupán azt tanulhatjuk meg, hogy milyen az "air asszaszinálás" a gyakorlatban, de az állatvédőket is magunkra haragítjuk különböző okoknál fogva. De nézzétek meg ti is, hogy mi történt: 

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás korábbi részei:

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 1

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 2

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 3 

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 4

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 5

Ha feliratkoztok a YouTube csatornánkra, akkor nem csupán az összes eddigi epizódot, illetve az összes többi GameStaros videót találjátok meg, de azonnal értesülhettek róla, ha új GSTV adás érkezik. Tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)