Hirdetés

Gamestart - Assassin's Creed IV Black Flag végigjátszás 8. rész

|

Újabb epizóddal jelentkezik a GameStart sorozat, amiben Daev és Sirius tovább nyüstöli az Assassin's Creed IV-et és egymás idegeit.

Hirdetés

Máris a nyolcadik részéhez érkezett a GameStart - ezúttal Julcsi nélküli - különítményének nyitott világú kalózos kalandja, ami azt jelenti, hogy újabb félórányi Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszást láthattok.

Az Assassin's Creed 4 walkthrough aktuális fejezetében Daev és Sirius rádöbbennek, hogy valójában kincskeresőknek kellett volna tanulniuk és akkor nem a szerkesztőség ablakából látnák a világot, hanem egzotikus szigeteken, tajtékos óceánon és ringó csípőkön tapasztalhatnák meg, hogy milyen kalandornak lenni. Szép álom volt, a valóság viszont az, hogy mindezt Edward Kenway képében tapasztalják meg, valahogy így:

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás korábbi részei:

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 1

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 2

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 3 

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 4

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 5

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 6

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 7

Ha esetleg elfelejtettétek volna, szólunk, hogy érdemes feliratkozni a YouTube csatornánkra, hiszen akkor az összes eddigi GameStart epizódot bármikor pillanatok alatt elérhetitek, ráadásul nem maradtok le arról sem, ha valami újat töltünk fel. Ne hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)