Hirdetés

Gamestart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 9. rész

|

„Víz! Dzsungel! Gyilkosság!” - rikoltozza a téren álló kisfiú, akit az Assassin's Creed IV: Black Flag GameStart 9. részének reklámozására béreltünk fel.

Hirdetés

Mielőtt bárki megvádolna minket, hogy fiatalokat dolgoztatunk éhbérért, megnyugtatunk mindenkit, hogy mi is csak a munka öröméért dolgozunk. Daev és Sirius főleg, ugyanis már négy és fél órát játszottak Assassin's Creed IV: Black Flaggel a GameStart keretében, míg mi, egyszerű halandók megírhatjuk ennek történetét. Ez is ugyanolyan jó.

A duó még mindig nem hagyta el a Karib-tenger térségét, és ha szeretnék se tudnák, mivel Edward Kenway nem hajlandó elmenni onnan. De jó is ez így, a tenger mindig közelben van, a környezet szép zöld, a célpontok pedig szintén nem menekülnek más kontinensekre. A mai epizódban is minden csupa móka és kacagás:

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás korábbi részei:

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 1

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 2

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 3 

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 4

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 5

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 6

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 7

GameStart - Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszás 8

Aki még nem tette meg, tüstént iratkozzon fel YouTube csatornánkra, mert minden új epizódot és hasonlóan szórakoztató vagy szakmailag abszolút profi videókat töltünk fel oda. Például a PlayStation 4 kontroller tesztjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)