Hirdetés

GameStart - Beyond: Two Souls végigjátszás 10. rész

|

Folytatódik a Beyond: Two Souls végigjátszása, ismét HP és Sirius követik Jodie minden mozdulatát.

Hirdetés

Végre újra GameStart, ami egy újabb Beyond: Two Souls epizód jelent. Ezúttal Sirius mellett HP terelgeti Jodie karakterét, őszülő fejével megpróbálja a lehető legjobb döntéseket meghozni egy meglehetősen nehéz helyzetben.

A Beyond: Two Souls végigjátszásunk aktuális fejezetének elején főhősnőnk a sivatagban folytat eszmecserét az élet nehézségeiről, majd némi diskurzust követően nekiindulunk felfedezni a környéket és még lóra is pattanunk, persze a szellemvilág most is tartogat kellemetlen meglepetéseket. Íme a tizedik epizód:

YouTube csatornánkon más végigjátszásokat is megnézhettek, ráadásul ha most feliratkoztok, akkor megnyerhetitek a The Incredible of Adventures of Van Helsing játékot, valamint a két DLC csomagját. Velünk tartotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)