Hirdetés

GameStart - Beyond: Two Souls végigjátszás 11. rész

|

Véget ért az indián nyár, Jodie ismét új veszélyekkel és rejtélyekkel néz szembe. És még egy randi is befigyel...

Hirdetés

Újabb nap, újabb idősíkok Jodie életében. A Beyond: Two Souls végigjátszás legújabb fejezetében Sirius és HP folytatják a sztorit, megint új dolgok történnek Jodie-val, akit persze jogosan vádolhatnak nagyzolással, hogy saját entitása van a harangtoronyban.

A Beyond: Two Souls walkthrough 11. részében lesz pár érdekes csavar és izgalmas fejlemény, de a hétköznapi élet unalmas pillanatait is megismerhetjük, valamint kiderül, hogyan készülnek randira a csajok. Na de inkább lássuk:

Ezek után a feliratkozás szinte kötelező, már csak azért is, mert október 23-án este mert egy The Incredible Adventures of Van Helsing játékot nyerhettek, mind a két DLC-vel együtt. Legyetek tagok, a többi hamarosan kiderül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)