Hirdetés

GameStart - Beyond: Two Souls végigjátszás 4. rész

|

Folytatódik a Beyond: Two Souls walkthrough, kis csapatunk egy újabb falatkát ismerhet meg Jodie fantasztikus életéből.

Hirdetés

Október 11-e van, ami azt jelenti, hogy a Beyond: Two Souls már a vesztbalkánon is hódít, ezért most már ti is bekapcsolódhattok a mókába. Akinek viszont erre nincs lehetősége, az tartson velünk és nézze végig David Cage legújabb játékát a GS csapatával.

A Beyond: Two Souls egyértelműen akkor a legerősebb, amikor Jodie Holmes drámájára koncentrál, amit Ellen Page hihetetlen érzékkel ad át a játékban. Viszont amikor véget ér a szívszorító rész, ugrunk egy kicsit az időben és a Beyond egy pillantás alatt csap át túlélőhorrorba, amikor is gonosz szellemeket kell kiirtanunk. Nincs is más hátra, itt a Beyond: Two Souls végigjátszásunk negyedik része és benne Jodie életének egy újabb szeletkéje.

Jó szórakozást kívánunk.

Ha lemaradtatok volna a korábbi epizódokról, akkor látogassatok el a YouTube csatornánkra, ahol minden eddigi GameStartot, tesztet, előzetest és videós riportot megtaláltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)