Hirdetés

GameStart - Beyond: Two Souls végigjátszás 9. rész

|

Folytatódik a para a Navahóknál, hiába szeretnénk, ha Jodie végre egy kis nyugalomra lelne. Íme a Beyond: Two Souls végigjátszásunk következő része.

Hirdetés

A Beyond: Two Souls végigjátszás egy nagyon érdekes részhez érkezett, a Navahóknál játszódó részletnek igazából nincs sok köze a fő történeti szálhoz, viszont ez is fontos Jodie jellemfejlődésében.

 

A Beyond: Two Souls végigjátszás előző epizódjában egy indián családnál kerestünk menedéket, ahol egy pillanatra azt hittük, hogy megpihenhetünk, de az eddigiek alapján várható volt, hogy Jodie élete nem erről szól. Egy szörnyű titok bújik meg a háttérben, ami megkeseríti a család életét és természetesen csak mi segíthetünk nekik. Következik a Beyond: Two Souls walkthrough 9. része, jó mulatást kívánunk.

A Beyond, a The Last of Us, a The Walking Dead: Survival Instinct, A GTA V és a Splinter Cell: Blacklist végigjátszásainkat mind megtaláljátok a YouTube csatornánkon. Most különösen érdemes feliratkozni hozzánk, mert egy The Incredible Adventures of Van Helsing játékot nyerhettek, mind a két DLC-vel együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)