Hirdetés

[Vége] GameStart DayZ Livestream és TESO bétakulcs osztás

|

Ma este 19:00-tól nagy szeretettel várunk titeket a világ egyik legkönyörtelenebb helyén, ahol már egy babkonzervért is bárki belelépne a szádba.

Hirdetés

A DayZ-vel töltött időnk alatt rengeteg vicces, tragikus, izgalmas és idegesítő dolog történt velünk és arra gondoltunk, hogy megosztjuk veletek ezt az élményt.

Ma 19:00-tól csatlakozhattok hozzánk és végigizgulhatjátok, ahogy igyekszünk túlélni az apokalipszist Cherno nem túl barátságos földjén. A GameStart Live DayZ élő adás alatt igyekszünk a lehető legtöbbet megosztani veletek a játékkal kapcsolatban, illetve egy kis meglepetéssel is készülünk nektek.

A délutáni The Elder Scrolls Online bétakulcs osztásból mentettünk egy pár kódot, amiket majd a Dayz Livestream alatt sorsolunk ki a nézők között. Szóval ha a DayZ esetleg nem is mozgat annyira, akkor is érdemes lesz velünk tartani.
 

Ha van kedvetek akkor akár csatlakozhattok is hozzánk a szerveren, de azt nem ígérhetjük, hogy meg is találjuk egymást a játékban. Szép nagy ez a világ és tele van morcos játékosokkal.

Az adást itt, a cikkben, vagy akár a YouTube csatornánkon is követhetitek.

Ha már ott jártok, akkor iratkozzatok is fel, abból még nem volt baj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)