Hirdetés

GameStart - Dying Light gameplay 10. rész

|

Folytatódik kalandos utazásunk a Dying Light világában, ahol Endre végre megtanulja, hogy lootolni nagyon fontos.

Hirdetés

Immár a 10 részéhez érkezett a Dying Light Let's Play sorozatunk, amelyben hőseink a parkouros-pofozkodós mókában próbálnak minél kevesebb halállal előrejutni.  

A legfrissebb epizód nem a megszokott módon indul, daev ugyanis addig nyomkodta össze-vissza a gombokat, mígnem elindított egy átvezetőt, így a beköszönésre nem jutott idő, de ez természetesen semmit nem vesz el az epizód élvezeti értékéből. Egy kis éjszakai vadászatra is sor kerül, csak a hecc kedvéért.

A GameStar Youtube csatornája pedig továbbra is várja a lelkes feliratkozókat, kattintsatok, hogy ma este is boldogan hajthassuk álomra fejünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)