Hirdetés

GameStart - Dying Light gameplay 5. rész

|

Újabb epizódhoz érkezett a Dying Light Let's Play sorozatunk, amelyben hőseink Taekwondo mestereket megszégyenítő lábmunkával küzdik át magukat a végtelennek tűnő zombihordán

Hirdetés

A Dying Light szépen lassan közelít a tökéletesség felé, néhány apró trükkel pedig többet is kihozhatunk a játékból, mint amennyire az alapból képes lenne. Az apró hibák szerencsére nem vették el a rajongók kedvét a játéktól, az első héten több mint egymillióan ugrottak fejest a török apokalipszisbe.

Néhány apró bug persze nem állíthatja meg a GameStar csapatát, daev és Endreman továbbra is térdig vérben gázolva teljesítik a küldetéseket, hogy ezzel újabb mozdulatsorokat és fegyvereket oldjanak fel. A legfrissebb részből arra is fény derül, hogy a dobócsillag jó móka, különösen akkor, ha azonnal lángra is lobbantja a rothadó húsú járókelőket.

A GameStar Youtube csatornája mindeközben szinte könyörög néhány újabb feliratkozóért, így ha nem akartok lemaradni a közeljövőben készüli videóinkról (amelyekből bizony bőven akad majd), akkor egy kattintással fel is iratkozhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)