Hirdetés

GameStart - Dying Light gameplay 8. rész

|

Folytatódik a Dying Light gameplay-sorozatunk, nem szégyelljük bevallani, hogy ezt a zombiapokalipszist sem tudjuk megunni.

Hirdetés

A Dying Light egy kellemes csalódás volt, őszintén szólva nem vártunk sokat a Techland játékától. Nem egy kiemelkedő alkotás, viszont egy rendkívül szórakoztató játék, amibe vidáman pakol bele az ember pár tíz órácskát.

EndreMan és HP például nagyon élvezi a dolgot, ráadásul végre van fegyverük is, úgyhogy már sokkal bátrabban vágnak neki a világnak. Ők még nem tudják, hogy... Na mindegy, ez majd egy következő epizódból kiderül. A lényeg, hogy a Dying Light továbbra is képes meglepetéseket okozni és ugyan a történetből nagyon hiányzik a döntési szabadság, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit sikerült összehozniuk az íróknak.

Az Dying Light gameplay-sorozat epizódjai és a többi GameStaros videó folyamatosan kerül fel a YouTube csatornánkra, úgyhogy ha nem a GSO-ról akartok értesülni az újdonságokról, akkor az alant lévő linkre való kattintást javasoljuk. Mondjuk háromra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)