Hirdetés

GameStart - Halo 5: Guardians (1. rész)

|

Új játék és új játékos. EndreMan, Isti és Sirius ezúttal a Halo 5: Guardians izgalmait fedezi fel, és csatlakozik hozzájuk Chavalier is.

Hirdetés

Tovább folytatódik a maratoni GameStart sorozat, melyben ezúttal ismételten új játék és új műfaj kerül terítékre. A srácok a legújabb Helo epizódot próbálták ki.

A Gears of War Ultimate Editionös részek után most a Halo 5: Guardians van soron. Nem csoda hát, hogy a srácokhoz egy igazi Halo-veterán is csatlakozott Chavalier személyében. A megszokott hangulat most is garantált, a multiplayer Warzone móka mellé a jut elég nevetés is. Lehet, hogy nem a srácok lesznek a meccs legeredményesebb játékosai, de a vidámság mindenért kárpótol majd benneteket. 

Hamarosan érkezik a második Halo 5: Guardians rész, könyököljetek rá erre a gombra, ha nem szeretnétek lemaradni a későbbi GameStart epizódokról sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)