Hirdetés

[ÉLŐ] GameStart Live - exkluzív Heroes of the Storm alfa livestream

|

Ma délután csatlakozzatok hozzánk egy exkluzív livestreamre, ahol végre megnézhetitek a Blizzard várva várt MOBA-ját, a Heroes of the Stormot.

Hirdetés

A GameStar egy újabb kis ínyencséggel kedveskedik nektek, ugyanis Magyarországon egyedüliként sikerült szereznünk egy Heroes of the Storm alfa hozzáférést.

Ahogy azt már megszokhattátok, nem akarjuk csak magunknak megtartani az örömöt, hanem szeretnénk titeket is bevonni a mókába. A Heroes of the Storm jelenleg alfa stádiumban pihen és alig egy maroknyi szakmabeli volt olyan szerencsés, hogy még a béta előtt vethet rá egy pillantást. 

A Heroes of the Storm alfa livestream ma 16:00-kor kezdődik és Sirius barátommal igyekszünk minél többet megmutatni nektek a játékból. Mi is most fogjuk először látni a Blizzard legújabb csodáját, de reméljük, hogy tudunk majd minden kérdésetekre válaszolni. Vajon a Heroes of the Storm lenyomja majd a League of Legends-et és a Dota 2-őt? Képes lesz újat mutatni az egyre telítettebb MOBA piacon? Erre és még sok minden másra keressük a választ és reméljük, hogy az alfa sok mindent megmagyaráz majd.

A YouTube csatornánkon is csatlakozhattok hozzánk, de a videót itt is nézhetitek.

 

Ha még nem tettétek meg, akkor iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra, hogy le ne maradjatok a többi exkluzív videónkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)