Hirdetés

[Vége] GameStart Live - Just Cause 2 multiplayer - gyertek velünk játszani!

|

Ma este újra GameStart Live, ezúttal a 2013/12-es GameStar magazin teljes játékához érkezett új moddal fogunk eltölteni néhány órát, és szeretnénk, ha csatlakoznátok hozzánk.

Hirdetés

Most nagyon boldog lehet minden GameStar olvasó, ugyanis a Just Cause 2 multiplayer készítői a napokban adták ki a mod bárki által játszható változatát, mely csak és kizárólag a játék Steames változatával működik.

A 2013/12-es GameStarhoz egész véletlenül pont a Just Cause 2 Steames változatát kapjátok ajándékba, úgyhogy ha játszani szeretnétek, nincs más teendőtök, mint beváltani a lemezborítón lévő kódot, letölteni a modot, és féktelenül szórakozni Panau szigetén. Ez a terve Siriusnak is, aki december 18-án este 6 és 8 között egy élő GameStart keretében játszik majd a játékkal, és szeretné, ha csatlakoznátok hozzá. 

Ide csatlakozzatok a közös játékhoz: ts.battlecraft.hu:7777

Ha még nem vettetek GameStart, mindenképp tegyétek ezt meg függetlenül attól, hogy akartok-e játszani a Just Cause 2-vel vagy sem. Addig is iratkozzatok fel Youtube csatornánkra, biztos ami biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)