Hirdetés

GameStart - Might & Magic Heroes VII (3. rész)

|

Folytatódik a GameStart, ezúttal azoknak kedvezünk, akiket csak és kizárólag a harc érdekel.

Hirdetés

Elérkezett az év utolsó GameStartjának ideje, amelyben még egy körre elvisszük a Might & Magic Heroes VII-et, ezúttal azonban nem a kampányba, hanem egy másik játékmódba nézünk bele.

Ezúttal egy új játékmódot nézünk meg, méghozzá a Párbajt, amelyben mindenféle sallang nélkül, előre generált seregekkel eshetünk neki az ellenfélnek, aki ezúttal erősebbnek bizonyult. Bár a Skirmishre nem szántunk külön epizódot, érdemes megjegyezni, hogy a megjelenés óta talán ezen a ponton fejlődött a legtöbbet a játék, hiszen sikerült felgyorsítani az AI gondolkodását, amivel jelentősen lerövidült a körök közti várakozás.

Bár utolsó epizódjához érkezett ez a GameStart, de 2016-ban sem maradtok majd videók nélkül, igyekszünk majd minden arra érdemes játékból videósorozatot rittyenteni. Addig is iratkozzatok fel a csatornánkra, hogy ne maradjatok le semmiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)