Hirdetés

GameStart - South Park: The Stick of Truth végigjátszás 11. rész

|

Anális szondázás után újra visszatérünk South Parkba, ahol a helyzet nem lett rossz, de legalább hamarosan megnyílik az új Taco Bell.

Hirdetés

Amíg vannak olyan csoportok, akiket a sorozatban már láttunk, de a játékban még nem vertünk össze, addig folytatódik a GameStart South Park: The Stick of Truth végigjátszás.

Ma többek között néhány felsős baját látja el Sirius és daev, de beugranak Tweekékhez is, belekötnek néhány elfbe, vásárolgatnak, járkálnak, nem haladnak. Miért is haladnának, senki nem sürgeti őket, csak le kell spanolniuk a gótokkal, aztán minden rendben lesz. Folytatódik a GameStart, nézzétek meg a mai részt is.

YouTube csatornánkon van minden mi szép s jó, például a mai Miss DayZ Sofőrje felvétele is, nézzetek szét és iratkozzatok fel (tetszőleges sorrendben).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)