Hirdetés

GameStart - South Park: The Stick of Truth végigjátszás 12. rész

|

Újabb nap a kis pöcsösök világában, ahol most a Taco Bell körül van nagy felhajtás. A náci zombik sem maradhatnak ki...

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy meddig bírják még a srácok, valószínűleg hamarosan más címmel találkozhattok majd a GameStart műsorában, de most még kitart a South Park láz, addig kell nézni.

Sirius és daev ma sem marad adósotok a groteszk kalandokkal, és egyre mélyebbre süllyednek a várost érintő problémákban is, pedig csak a Taco Bell felé vették az irányt. Nézzétek csak!

YouTube csatornánkon van sok csoda, mindenképpen érdemes körbenézni arrafelé, és ha ezt nem szeretnétek véletlenszerűen tenni, akkor nagyon hasznos dolog lehet az alábbi gomb szándékos megnyomása, mivel akkor rendszerint képben lesztek az újdonságokkal kapcsolatban. Az információ hatalom! Tessék uralkodni!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)