Hirdetés

GameStart - South Park: The Stick of Truth végigjátszás 2. rész

|

Daev és Sirius amolyan "kabbe gyíkok" módjára folytatják a kalandozást. Vajon kiérdemlik Kenny hercegnő kegyeit?

Hirdetés

South Park: The Stick of Truth teszt után már talán senkinek sem maradt kétsége afelől, hogy ezt a játékot mindenképpen érdemes kipróbálni. Akár cenzúrázzák, akár nem, a South Park még ennyi év után kihozza a fingós poénokon röhögő énünket. 

Szóval daev és Sirius most folytatják a kalandozást, és bár a végigjátszás aligha lesz tényleges végigjátszás (kevés az idő, túl sok az élmény, amit meg szeretnénk osztani veletek), azért még jó darabig figyelhetitek őket, hogy mire is jutnak kis pöcsös csapatukkal. Tessék bámulni a minőségi szórakoztatást:

Minden nap várja valami móka mifelénk a YouTube csatornánkra érkező cimbiket, tehát egy alapos és jól megfontolt feliratkozás csak segíthet abban, hogy ne maradjatok le semmiről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)