Hirdetés

GameStart - South Park: The Stick of Truth végigjátszás 6. rész

|

Folytatódik Daev és Sirius kalandja az elmebeteg kisvárosban, majdnem igazi mágusként.

Hirdetés

Íme elborult South Park: The Stick of Truth sorozatunk következő része. Ha valaki szeretné megnézni, hogy Kenny hogyan bűvöli el ellenfeleit, az most meglátja. Nem biztos, hogy örülni fog a neki, de ez már csak egy ilyen kegyetlen játék.

Ha lemaradtatok volna az előző két epizódról, ki ne hagyjátok őket. A negyedik és ötödik részt itt találjátok. Aztán ha bepótoltátok gyertek vissza, hogy láthassátok, ahogy két kalandoraink rendet vágnak, és megmentik a világot a kanapéról. Dicső avatárunk (aki oldalról Törpapára emlékeztet) szellentéssel támad, Kenny kiscsávókat csókolgat, és éhes patkányok rohangálnak az iskolában. Valakinek van még kérdése?

Aki még nem iratkozott fel YouTube csatornánkra, az itt megteheti, csodás dolgokat látni arrafelé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)