Hirdetés

GameStart - Splinter Cell: Blacklist végigjátszás 12. rész

|

Daev és Sirius rendíthetetlenül halad előre, már hat órát töltöttek el Sam Fisher terelgetésével, és még nem kívánják abbahagyni.

Hirdetés

A két fiatal, mindenre elszánt gamer lassan, de biztosan halad célja felé - hamarosan sikerül nekik a Splinter Cell: Blacklist végigjátszása.

A nagyjából 10 órás kampányból ők eddig hatot teljesítettek, ami azt jelenti, hogy GameStart sorozatunk ezen „évadát” pár héten keresztül még biztosan követhetitek (de már azt is tudjuk, mi lesz a következő, ha figyelmesen olvastok minket, nektek is lehet erős tippetek). Következzen hát a GameStart Splinter Cell: Blacklist kiadásának 12. epizódja.

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vc3Vic2NyaWJlX3dpZGdldD9wPUdTSHVuZ2FyeSIgc3R5bGU9Im92ZXJmbG93OiBoaWRkZW47IGhlaWdodDogMTA1cHg7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgYm9yZGVyOiAwOyIgc2Nyb2xsaW5nPSJub+KAnSBmcmFtZUJvcmRlcj0iMCI+PC9pZnJhbWU+{|}

Azt sem tudjátok, mi ez? Esetleg kimaradt néhány eddigi epizód, vagy elsőként szeretnétek értesülni arról, ha érkezik egy új? Higgyétek el, nem akartok azok között lenni, akik nincsenek feliratkozva YouTube csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)