Hirdetés

GameStart - Splinter Cell: Blacklist végigjátszás 19. (utolsó utáni utáni) rész

|

Tegnap végigizgulhattátok a Splinter Cell: Blacklist fináléját. Ahogy ígértük, most belekóstolunk a kooperatív módba is egy kicsit.

Hirdetés

A Splinter Cell: Blacklist sztorija ugyan véget ért, de útközben elhagytunk egy-két kooperatív küldetést is, amiről úgy gondoltuk, hogy a történet után mindenképpen belenézünk egy-két misszió erejéig.

A Splinter Cell: Blacklist végigjátszásunk nem lehetne teljes anélkül, hogy a játék egyik legjobb funkcióját, a kooperatív többjátékos módot is kipróbálnánk. Sirius és jómagam 17 rész alatt sem voltunk képesek teljes egészében magunkévá tenni Sam Fisher ajánlott játékstílusát, ezért a koop kifejezetten izgalmasnak ígérkezik. Halkan megjegyzem, a Perfectionist nehézségi szint a közelébe sem ér annak, amikor a játékmenet alatt azzal kell számolnod, hogy hű bajtársad kedvenc szórakozása az ajtók sorozatos berugdalása - egy olyan játékmódban, ahol az egyetlen cél az észrevétlenség.

 

Tetszett a sorozat? Akkor az összes eddigi részt, illetve a korábbi szezonokat megtekintheted a YouTube csatornánkon. A GameBreaket láttátok már? Ezzel véget ért a Splinter Cell: Blacklist végigjátszásunk és most már nincs más hátra, mint kiválasztani a következő játékot. Ti mit szeretnétek látni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)