Hirdetés

GameStart - Splinter Cell: Blacklist végigjátszás 18. (utolsó utáni) rész

|

Az angol akcentussal beszélő gonosz bácsi ördögi tervét megfékezzük, helyreállítjuk a rendet és tovasétálunk a naplementébe.

Hirdetés

A Splinter Cell: Blacklist végigjátszásunk a végéhez ért, nincs más hátra, mint az utolsó gonosz legyőzése.

Aki végigkövette a Splinter Cell: Blacklist végigjátszásunkat, az tudja, hogy döcögős volt az út idáig, de most ideje szembeszállni a főgonosszal. 30 percnyi bujkálás és osonás következik, ami joggal vonul be a világ legidegesítőbb boss-harcainak büszke történelmébe. Nincs már hátra, íme az utolsó utáni rész és benne a finálé.

Ezzel természetesen még nincs vége, mert ahogy ígértük még kipróbáljuk a kooperatív módot is Sirius-szal, úgyhogy még legalább egy részre mindenképpen számíthattok.

Ha tetszett a végigjátszás, akkor a YouTube csatornánkon megtaláljátok a korábbi csodákat is, köztük a GameBreaket, és hamarosan indul a GameStart következő szériája, egy új játékkal. Szerintetek mi legyen az?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)