Hirdetés

GameStart - Splinter Cell Blacklist végigjátszás 2. rész

|

A nagy gamescom-dömpingben sem felejtkeztünk el a GameStart sorozatunk következő epizódjáról. Vagyis majdnem de.

Hirdetés

A GameStart sorozat egy újabb résszel folytatja a Splinter Cell: Blacklist walkthrough-t, amiben már lényegesen többet kell majd akcióznunk is.

A Splinter Cell: Blacklist végigjátszásunk sztárja nem csak az új színész által megformált Sam Fisher, de még nem is mindenki kedvenc Siriusa, hanem bájos segítőtársunk és kabalaállatunk, Ellie. Pedig érdemes lesz odafigyelni majd a legújabb Splinter Cellre is, mert nagyon izgalmas és cselekményes kaland vár még ránk.

Ha lemaradtatok volna a Splinter Cell: Blaclist végigjátszásunk első részéről, akkor mindenképpen nézzétek mert, nehogy összezavarjon titeket a most következő folytatás.

Ha már nem bírjátok a megjelenésig, akkor ne felejtsétek el, hogy a csütörtöki GameNighton megjelenés előtt próbálhatjátok ki a Blacklistet. Ígérjük, csodás lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)