Hirdetés

GameStart - Splinter Cell: Blacklist végigjátszás 4. rész

|

Folytatódik Sam Fisher legújabb kalandja és ezzel párhuzamosan persze a miénk is a Splinter Cell: Blacklistben.

Hirdetés

A Splinter Cell: Blacklist végigjátszás negyedik részében kicsit feljebb toltuk a nehézségi szintet, mert tudjuk, hogy azt élvezitek igazából a legjobban, ha szenvedünk.

A Splinter Cell: Blackist walkthrough első, második és harmadik része után a negyedik következik. Tudtok követni? Ebben az epizódban végre nekimegyünk a terroristacsoportnak, hogy a Blacklist első támadását megakadályozzuk, immáron egy kicsit nehezebb beállítások mellett. 

Aki olyan szerencsés, hogy ebben a percekben a GameNight 4.0-án lehet, az biztosan éppen a Splinter Cell legújabb részével tölti az idejét és élvezi a jó társaságot, de ne csüggedjen az sem, aki most nem tudott elmenni, mert jövő hónapban is lesz GameNight, ráadásul nem is akármilyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)