Hirdetés

GameStart Star Wars Fest - Dark Forces

|

Még nem ért véget a ZombiFest, de már a végét járja, a GameStar új különítménye pedig új utakat keres, hogy emlékezetes dolgokat mutasson be nektek. Hát persze, hogy a klasszikus Star Wars játékokról lesz szó.

Hirdetés

A LucasArts egyik emlékezetes munkája, a Jedi Knight sorozat első címe (ami még nem is Jedi Knight címen futott), egy 1995-ös játék ma már igazi csemege. EndreMan és Dudu pedig elő is kotorták (értitek, "Kotorták") a szekrényről, hogy bemutathassák nektek.

Ezzel pedig kezdetét vette a Star Wars Fest, ahol várhatóan (attól függően, hogy a szerkesztőség hogyan tudja összekaparni a cuccokat és a kapcsolódó rajongókat) hetente egy Star Wars játékot mutatunk majd be nektek a teljesség igénye nélkül, amit éppen megtalálunk. Tartsatok velünk, legyen veletek az Erő, és még írhatnék ide egy csomó közhelyet, de inkább nézzétek meg a Dark Forces majdnem végigjátszását.

Nektek melyik volt a kedvenc Star Wars cím? Mondjátok el itt, vagy akár iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, és mondjátok el ott. Ez az internet csodája, hogy mindenhol elmondhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)