Hirdetés

GameStart Star Wars Fest - Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II

|

Ígértük, folytatjuk. EndreMan és Dudu tovább kalandozik egy réges-régi galaxisban, és már megint végigjátszanak, pedig nem is akartak. Nem lesz ez mindig így, de most jöjjön a Jedi Knight: Dark Forces II.

Hirdetés

Egészen 1997-ig repülünk most vissza, hogy Kyle Katar bőrébe bújva megmutassuk a sithekért rajongó Jereknek, hogy gonosz tervei nem hasznosak a világnak. Ezt a sztorit most EndreMan és Dudu éli át újra, akik egyébként úgy ültek le a játék elé, hogy csak belemutogatnak amolyan kedvcsinálóként, aztán megint az lett belőle, hogy végigvitték.

Szóval a múltkori első rész után most ismét egy okosan végigvezetett, ám mégis hirtelen felindulásból (heves szóváltást követően) elkövetett Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II végigjátszás következik, egy órás, egész estés videót tessék fogyasztásra:

Csodás volt? Úgy érted, hogy most tiéd a nosztalgia felemelő érzése? Szeretnél még többet? Lesz hamarosan folytatás, sőt, a GameStar szeret mindenféle videót készíteni, így könnyen megeshet, hogy találsz még kedvedre valót. Iratkozz fel, legyen a szép mindenkié!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)