Hirdetés

GameStart Star Wars Fest - Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy (1. rész)

|

Egy év után új résszel folytatódik Star Wars Fest sorozatunk, és onnan folytatjuk, ahol annak idején letettük a kardot.

Hirdetés

Amikor elindult a Star Wars Fest sorozat, EndreMan és Dudu kijelentették, hogy az egyes részek, mivel a GameStartok többségénél hosszabbak, lassan követik majd egymást. Nos, ehhez tartva magukat a tavaly augusztusi rész után most érkezett meg az új, amiben a Jedi Knight: Jedi Academyé a főszerep.

A Jedi Knight sorozat részei közül talán a Jedi Academy az, ami leginkább megmaradt a köztudatban. Az egyik legjobb Star Wars játékról van szó, aminek annak idején nem csak egyjátékos kampánya, többjátékos módja is több órára lekötött minket. EndreMan és Dudu már régen nem játszottak, csak halvány emlékeik vannak arról, hol hogyan kellett továbbjutni, de azért lassan összerakják a képet. 

Hamarosan folytatjuk a második résszel, iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, hogy ne maradjatok le róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)